(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Op avontuur met een expeditie cruise

Wilt u graag naar afgelegen plekken, ongerepte natuur? Dan is een expeditie cruise perfect voor u geschikt! Er zijn ontzettend veel verschillende expeditie cruises. Van de Galapagos eilanden, Antarctica tot Spitsbergen en Groenland.

Een expeditie cruise is altijd met een klein en wendbaar schip. Vaak zijn deze schepen niet zo diep, zodat ze op ondiepe plekken kunnen komen, zoals in verschillende atollen. Op deze schepen gaan niet meer dan 200 passagiers. Aan boord kunt u soms genieten van alle luxe. Er zijn ook schepen die minder luxe kennen en vooral gericht zijn op de omgeving.

Aan boord van de expeditie schepen zijn minder faciliteiten dan op de grotere cruiseschepen. Zo zijn er geen grote theaters en uitbundige bars. U zult de meeste tijd namelijk spenderen in de buitenruimtes waar u van een 360 graden uitzicht kunt genieten!

Bij sommige rederijen zijn de excursies inbegrepen. Vaak gaat u met een zodiac van boord zodat u een “landing” kunt maken op een stukje ongerepte natuur waar u oog in oog kunt staan met wilde dieren!

Maak kennis met de reuzenschildpad in de Amazone, of ontmoet de Kingpinguïn op Antarctica. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! Maar altijd belangrijk, de respect voor de flora en fauna!

Een expeditiecruise is een onvergetelijke reis die u niet snel zult vergeten! Rederijen die expeditiecruises aanbieden; Hapag LIoyd, Ponant, Silversea, Seabourn en Celebrity Cruises!

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!