(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Uzelf onderdompelen in pure luxe

Elke cruisemaatschappij biedt zijn passagiers een geweldige ervaring, maar de beste luxe cruise-ervaring steekt met kop en schouders boven de rest van de cruise-industrie uit. Deze cruises spreken de reiziger aan die de beste beschikbare kwaliteit willen en luxe cruiseschepen bieden diensten en voorzieningen die vergelijkbaar zijn met de beste resorts wereldwijd.

Luxe cruises worden gekenmerkt door een verfijnde sfeer aan boord, een grote verscheidenheid aan exotische bestemmingen, ruime accommodaties en het hoogste niveau van persoonlijke service. Met andere woorden: het mooiste van alles! Luxe cruiseschepen hebben luxueuze openbare ruimtes en bieden fantastische kunstcollecties, gastronomische gerechten, heerlijke wijn, verse bloemen en aandacht voor detail. Hoewel de stijl verschilt van conventionele schepen tot jachten tot zeilschepen, is kwaliteit de gemene deler.

SeaDream_2    italië-portovenere-bergen-zee

Leven aan boord
De verwachtingen van passagiers op de beste luxe cruisemaatschappijen kunnen erg hoog zijn. Een manier waarop ultieme service wordt bereikt, is door middel van een 2: 1 verhouding tussen personeel en passagiers. Voor elke twee passagiers aan boord staat er een hoogopgeleid bemanningslid klaar om een ​​vriendelijke, snelle en onopvallende service te bieden. Butlers zijn een veelvoorkomende voorziening in suite-accommodaties en conciërgediensten zijn meestal beschikbaar voor alle gasten. Van het personeel wordt verwacht dat ze niet alleen uw naam onthouden, maar ook een hele reeks persoonlijke voorkeuren. Op het meest luxueuze cruiseschip hoeft u niet twee keer om iets te vragen. Er zijn aan boord vrij weinig regels. Dineren wordt bijvoorbeeld meestal door middel van openzitting gedaan, waarbij gasten het restaurant binnengaan wanneer ze willen en waar en met wie ze maar willen zitten.

Schepen
Onder de luxe cruisemaatschappijen vind u een groot aantal prestigieuze en buitengewone schepen. Ruim en niet-druk, u kunt het gevoel hebben alsof u op uw eigen privéjacht bent terwijl u met slechts 100 andere passagiers vaart, terwijl de grotere luxe cruiseschepen maar liefst 900 passagiers kunnen vervoeren. Dit is aanzienlijk minder dan is te vinden op moderne en premium schepen, waar 1.500 – 3.000 andere passagiers aan boord kunnen zijn. Hut accommodaties zijn veel groter dan in de hedendaagse markt, waarbij de kleinste hutten meestal twee keer zo groot zijn als standaardaccommodaties op andere schepen en de meeste met een eigen balkon.

Ruime accommodaties en suites
Eén van de grootste verschillen op de meest luxueuze cruiseschepen zijn de passagiershutten. Veel luxe cruises zijn schepen met alleen suites, veel met een eigen balkon. Naast meer vierkante meters, kunnen suites een strak en elegant interieur hebben, grote inloopkasten, marmeren badkamers met dubbele wastafels en badkuipen met jacuzzi’s en grote zithoeken met salontafels die kunnen worden omgebouwd tot een eettafel voor intieme maaltijden die natuurlijk worden geserveerd door natuurlijk via roomservice. Mogelijk vindt u ook verbeterde matrassen, hoogwaardige lakens en beddengoed met donzen dekbedden; zachte badjassen; internettoegang in de hutten; gratis minibar; gepersonaliseerde briefpapier; en dezelfde dag was- en stomerij. Sommige suites hebben, afhankelijk van de categorie, ook een butlerservice.

     

Atmosfeer
De sfeer aan boord van een luxe cruiseschip varieert van ultra-casual tot formeel. Maar hoe dan ook, passagiers voelen zich als uitgenodigde gasten en genieten van een verfijnde sociale omgeving vol comfort, verwennerij en keuze. Passagiers zijn allemaal op zoek naar ontspanning, avontuur en verkenning. Als gevolg hiervan vindt u een verscheidenheid aan leeftijdsgroepen, waaronder jonge professionals en leidinggevenden die op zoek zijn naar een informele privéjachtervaring en avontuurlijke activiteiten, en ervaren reizigers die genieten van de formele, verwennende sfeer van sommige luxe cruisemaatschappijen.

   

Bestemmingen en routes
Luxe cruiseroutes duren gemiddeld tussen de 14 en 30 nachten die de meest exotische havens op aarde bezoeken. Natuurlijk kunnen luxe reizigers een luxe Caribische cruise maken of Alaska en Europa bezoeken waar vele andere cruises gaan, maar u zult niet verrast zijn door uitverkochte afvaarten naar Afrika, Zuid-Amerika, Spitsbergen, Antarctica en de Stille Zuidzee. Luxe cruiserederijen bieden zelfs cruises over de hele wereld aan.

All-inclusive waarde
Luxereizigers geven veel geld uit voor hun vakantie, maar waarde is een van de belangrijkste onderdelen van de ervaring. Luxe cruises bieden de meest inclusieve cruiseprijzen en zijn vaak inclusief vliegreizen, wijn bij het diner, fooien, professioneel gefaciliteerde verrijkingsprogramma’s aan boord, excursies aan wal en hotelarrangementen voor en na de cruise. Prijzen voor luxe cruises variëren per cruisemaatschappij, seizoen en bestemming en kunnen variëren van €200 tot €500 per persoon per dag voor een reis van zeven nachten.

   

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!