(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Geniet van de zon, de zee en prachtige stranden tijdens een cruise in de Caribbean

De Caribbean, ‘s werelds populairste cruisebestemming, is de perfecte plek om te ontspannen in de zon en om onbewoonde eilandlocaties te verkennen. De topbestemmingen van de Caribbean zijn onder meer Jamaica, Barbados, Cozumel, St Kitts, St Kitts, St. Lucia en een aantal eilanden die particulier eigendom zijn van cruisemaatschappijen zoals Cococay van Royal Caribbean Ocean Cay van MSC Cruises, Halfmoon Cay van de Carnival Cooperation en Disney Castaway Cay.

De Caribbean is de ultieme buitenspeeltuin met een idyllische combinatie van witte zandstranden, turquoise wateren en weelderige groene bergen, samen met wolkenloze blauwe luchten en wuivende palmen. Het is echter niet alleen deze prachtige omgeving die dit paradijs een klasse apart maakt, u kunt ook genieten van een hele reeks heerlijk eten en drinken en spannende excursies ondernemen terwijl u geniet van de tropische zon. Bovendien de Caribbean uit veel kleinere eilanden bestaan, is een cruise de perfecte manier om zoveel mogelijk te zien zonder in en uit te hoeven stappen.

Bovendien met zulke diverse landschappen, van stranden tot de weelderige groene bergen en authentieke bruisende steden, zijn Caribische cruises geweldig voor familiecruises, alleenstaanden en koppels, want er is hier iets voor ieder wat wils.

Om uw Caribische cruise nog gedenkwaardiger te maken en om uzelf wat meer tijd te gunnen om deze prachtige hoek van de planeet te verkennen en optimaal te benutten, is er altijd de mogelijkheid om voor of na uw cruise een paar dagen op één van de eilanden te verblijven.

Beste tijd voor een Caribische cruise

Of het nu gaat om zomercruises of wintercruises, de Caribbean is het gehele jaar rond een ultieme ontsnapping. Met een warm klimaat het hele jaar door is er nooit een slechte tijd om te bezoeken, aangezien felle zon en hoge temperaturen elk moment van het jaar kunnen worden gevonden, waardoor dit de perfecte bestemming is voor diegenen die op zoek zijn naar een plekje zon tijdens de sombere wintermaanden.

Bovendien, met veel van de beste cruisemaatschappijen die nu het hele jaar door dit fascinerende deel van de wereld verkennen, waaronder Royal Caribbean, Princess Cruise Lines, Norwegian Cruise Line en P&O Cruise, zult u  het perfecte cruiseschip kunnen vinden om te ontmoeten je behoeften.

Wat te doen tijdens uw Caribbean Cruise

Van zwemmen met dolfijnen tot op junglesafari gaan, de Caribische eilanden zijn de thuisbasis van enkele van de beste excursies aan wal ter wereld. Als u graag erin duikt en de oceaan verkent, zijn er tal van manieren om te zien wat het onderwaterleven in dit deel van de wereld te bieden heeft. Of u nu wilt ontdekken wat er onder de oppervlakte is tijdens een snorkel- of duiktrip, of als u liever aan de oppervlakte wilt blijven en iets nieuws proberen, zoals windsurfen of paddleboarden!

Wanneer u liever op het droge blijven? Ook dan heeft elk eiland iets anders te bieden. Voor degenen die graag actief willen blijven, zijn er tal van wandelroutes die u door het prachtige landschap leiden dat het Caribisch gebied zo’n gewilde bestemming maakt, terwijl er ook tal van rondleidingen en musea zijn om diegenen die de cultuur willen opsnuiven.

Hoe u ook kiest om uw dagen door te brengen, voordat u vertrekt, mag u gewoon lekker op het zachte, witte zand liggen en genieten van de warme Caribische zon.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!