Voer de leeftijden van de kinderen in:

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line

Een cruise met Disney is leuk voor iedereen, zowel voor jong als oud is er voldoende vertier aan boord. Geniet van de heerlijke maaltijden in een van de restaurants en maak gebruik van de frisdrank, koffie, thee en water voorzieningen bij het drankstation (24 uur per dag). Op alle 4 de schepen is het entertainment uitgebreid en van hoge kwaliteit.
Disney cruises vaart voornamelijk in het Caribisch gebied, de Middellandse zee en Noord-Europa. Afvaarten van enkele dagen tot twee weken zijn te reserveren. Heeft u een cruise naar het Caribisch gebied op het oog met een stop op Castaway Cay? Dan is het pas écht genieten. Ervaar de rust en de ruimte van het strand met een apart gedeelte voor de tieners, Huur een waterfiets of zeilboot en ga snorkelen of parasailen.
Uiteraard treft u de diverse Disney figuren / helden in levende lijven en kunnen de kinderen dansen en spelletjes doen met hun idool. Op sommige locaties mag u als ouder daarbij aanwezig zijn, maar bij de Kids-only ruimtes (met een lager plafond) bent u enkel welkom om de kinderen te brengen en te halen.
Wilt u juist wat meer rust en bent u de gezellige Disney drukte even zat? Ga dan dineren en loungen in het adult only gedeelte van het schip.

Disney Cruise Line Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)