Voer de leeftijden van de kinderen in:

Holland America Line

Holland America Line

Holland America Line is al meer dan 145 jaar een erkend leider op het gebied van cruisen en brengt haar gasten naar exotische bestemmingen over de hele wereld. Als u op zoek bent naar enkele van de ruimste en meest comfortabele schepen op zee, bekroonde service, vijfsterrenrestaurants, uitgebreide activiteiten, verrijkingsprogramma’s en boeiende wereldwijde routes, dan bent u bij de Holland America Line aan het juiste adres. Ze zijn toegewijd aan hun missie: door excellentie te creëren keer op keer once-in-a-lifetime ervaringen geven. Tegenwoordig biedt Holland America Line’s vloot van 11 elegante, middelgrote en grote schepen meer dan 500 afvaarten per jaar aan waarbij alle zeven continenten worden bezocht. Cruises omvatten zowel populaire als minder bezochte havens in het Caribisch gebied, Bermuda, Alaska, Europa, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië – evenals unieke reizen naar de Amazone, Antarctica en onze uitgebreide Grand Voyages . Naast aantrekkelijke bestemmingen bieden we unieke programma’s zoals kookdemonstraties in het Culinary Arts Centre, Digital Workshop powered by Windows en The Collections of Holland America Line – speciaal gekozen excursies aan wal om de waardering en het begrip van de gasten aan boord verder te vergroten.

Reisroutes van twee tot 108 dagen bezoeken alle zeven continenten, inclusief Antarctica, Zuid-Amerika, Australië / Nieuw-Zeeland en Azië en Grand World Voyages; en populaire afvaarten naar havens in het Caribisch gebied, Alaska, Mexico, Canada / New England, Europa en het Panamakanaal.

Gasten hebben meer bestemmingskeuzes in elke uithoek van de wereld die hen niet alleen naar nieuwe en opwindende locaties zullen brengen, maar ook naar de cultuur en het hart van elke plek om een ​​werkelijk gedenkwaardige en unieke ervaring te creëren.

Holland America Line werd in 1873 opgericht als de Netherlands-America Steamship Company (NASM), een scheepvaart- en passagierslijn. Omdat het hoofdkantoor was gevestigd in Rotterdam en dienst deed aan Amerika, werd het bekend als Holland America Line. De eerste oceaanstomer van het bedrijf was de Rotterdam, die op 15 oktober 1872 zijn eerste reis van Nederland naar New York City voer. De enkele reis duurde 15 dagen. Na die eerste reis heeft Holland America Line een reeks benchmarkmomenten in zijn geschiedenis meegemaakt.

Bij haar 25-jarig jubileum bezat Holland America Line een vloot van zes vracht- en passagiersschepen, en verzorgde het ook een dienst tussen Holland en Nederlands-Indië via het destijds nieuw aangelegde Suezkanaal.
De lijn was tot ver na de eeuwwisseling de belangrijkste vervoerder van immigranten uit Europa naar de Verenigde Staten, met 850.000 mensen naar een nieuw leven in de Nieuwe Wereld.
In 1895 bood het bedrijf haar eerste vakantiecruise aan; haar tweede vrijetijdscruise, van New York naar het Heilige Land, was in 1910.
In 1971 stopte Holland America Line haar trans-Atlantische passagiershandel en wendde zich tot het fulltime aanbieden van cruisevakanties.

Vanaf het moment dat u aan boord van een van de middelgrote of grote schepen stapt, zult u het verschil van Holland America Line herkennen. Holland America Line vaart met bijna één bemanningslid voor elke twee gasten en bied de gracieuze, bekroonde service die kenmerkend is voor klassiek cruisen. De schepen zijn voorzien van ruime teakhouten dekken, panoramisch uitzicht, overvloedige ruime privéveranda’s en grote passagiershutten. Alle schepen hebben uitgebreide Signature of Excellence-verbeteringen in passagiershutten en openbare ruimtes.

Holland America Line Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!