Voer de leeftijden van de kinderen in:

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International

Het is tijd om een nieuw cruisetijdperk te ontdekken met Royal Caribbean. Van innovatieve faciliteiten aan boord en revolutionaire superliners tot toegewijde bemanning die een echt ‘koninklijke’ ervaring levert – heerlijk eten, unieke activiteiten, entertainment van wereldklasse, verleidelijke bestemmingen en uitstekende service – Royal Caribbean heeft altijd de grenzen van de verbeelding verlegd om een onvergetelijke cruise te creëren vakantie.

Met een wereldwijde vloot van 27 schepen vaart Royal Caribbean ‘s werelds meest innovatieve cruiseschepen naar de meest populaire bestemmingen in Bermuda en het Caribisch gebied, Europa, Canada en New England, Alaska, Zuid-Amerika, Azië en Australië en Nieuw-Zeeland.

Aan boord biedt Royal Caribbean gasten een veelheid aan first-at-sea-ervaringen, waaronder Virtual Balcony-passagiershutten waar een kamerhoog scherm live uitzicht op de zee en bestemmingen in de interieurhutten brengt, de FlowRider-surfsimulator, Two70 een meeslepende, multimedia uitgaansgelegenheid compleet met dansende Roboscreens en meer.

Dineren is ook opnieuw uitgevonden met zowel gratis restaurants als betaalde specialiteitenrestaurants die ongeëvenaarde service en eten van de hoogste kwaliteit bieden op unieke en boeiende locaties, waaronder Jamie Oliver’s Jamie’s Italian.

Van rotswanden op elk schip tot elegante eetzalen en ontspannende spa’s, de ervaring aan boord is ronduit ongelooflijk, waarbij elk moment wordt aangevuld door de kenmerkende Gold Anchor Service van Royal Caribbean.

Laat wat u weet achter u en laat uw fantasie de vrije loop.

Royal Caribbean International Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)