Voer de leeftijden van de kinderen in:

AIDA

AIDA

Wanneer u wilt genieten van een zorgeloze vakantie bent u aan het juiste adres bij AIDA Cruises, Deze Duitse maatschappij heeft een Premium All-inclusive concept waardoor tafeldranken (Wijn, bier en fris) bij de maaltijden in het buffet restaurant zijn inbegrepen. Tevens betaald u geen fooien gelden doordat deze al in de aankoopsom van uw reis zijn inbegrepen. De voertaal aan boord is Duits maar de meeste bemanning aan boord spreken ook vloeiend Engels.
AIDA Cruises biedt fascinerende vakantie-ervaringen wereldwijd in bestemmingen zoals de Middellandse Zee, de Canarische eilanden, de Noord- en Oostzee, het Caribisch gebied, Midden-Amerika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Dubai.
En is de nummer één in de verkoop en passagiers in Duitsland. Het bedrijf stelt voortdurend nieuwe en buitengewone accenten voor vakanties op zee.
De vloot bestaat vandaag de dag uit de volgende schepen: AIDA Aura, AIDA Bella, AIDA Blu, AIDA Cara, AIDA Cosma, AIDA Diva, AIDA Luna, AIDA Mar, AIDA Mira, AIDA Nova, AIDA Perla, AIDA Prima, AIDA Sol, AIDA Stella & AIDA Vita
De schepen van de AIDA-vloot worden geëxploiteerd volgens de hoogste internationale kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen. Bescherming van mens en milieu is een topprioriteit in het bedrijf.

AIDA Body & Soul: met AIDA gaan uw zintuigen op wereldtournee

Nu begint de beste tijd van het jaar voor u! Met elk moment en elke ademhaling verlaat u het dagelijks leven. Om te ontspannen, rust te vinden en nieuwe energie op te doen, is er geen betere plek dan de zee. De brede horizon stuurt uw gedachten over reizen. De frisse zeelucht flatteert uw huid en opent uw hoofd voor nieuwe ideeën. Bijna niets is zo geruststellend als het zachte geluid van de golven.

Tegen deze droomachtige achtergrond heet AIDA u van harte welkom bij het AIDA Body & Soul! Hier vindt u alles wat u altijd al wilde: prachtige verwenprogramma’s voor schoonheid en verzorging in de Body & Soul Spa, evenals fantastische aanbiedingen voor actieve ontspanning in Body & Soul Sport.

Laat u verwennen, probeer nieuwe dingen uit en geniet van het heerlijke gevoel dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Gezinsvakantie op AIDA

Aan boord van AIDA is gegarandeerd vermaak voor (kleine)kinderen en bijna volwassen ontdekkingsreizigers! Tijdens het spelen, het plezier, de piratenfeesten of safari’s aan boord, beleven uw kinderen elke dag spannende avonturen.

Tijdens de vakantie biedt het AIDA Teens Team dagelijkse actievolle en gevarieerde programma’s voor orka’s (12-13 jaar) en tieners (14-17 jaar) aan.

Bij uw reisbescheiden ontvangt u de brochure van AIDA Ouderinformatie met alle informatie over vakanties met kinderen en tieners aan boord.

Maak het podium vrij voor het beste entertainment

Aida haar sterren zullen u verrassen met spectaculaire shows en choreografieën. Kijk uit naar geweldige uitvoeringen, fantastische stemmen en fantasierijke kostuums.

Het maakt uw AIDA-vakantie echt kleurrijk. Waar de muzikanten en artiesten op AIDA optreden, neemt de stemming automatisch toe. Het spectrum varieert van zang- en dansshows tot stillere live trio’s, swingende dance bands tot artiesten uit het veld van variatie, komedie en magie. U moet dit zelf ervaren hebben!

Vele dagen op de oceanen – er is niet alleen veel te ontdekken en te beleven, maar ook veel te weten en te beleven.

Verschillende informatiegebeurtenissen aan boord geven u uit de eerste hand veel nieuwe inzichten. Of het nu gaat om informatieve evenementen over zeevaart, excursiebestemmingen of workshops van dansen, schilderen en cocktail shaken – De experts zullen u inspireren.

Natuurlijk is elk schip een beetje anders en zijn niet alle programma’s overal en altijd te vinden. Daarom vindt u hier een voorbeeldoverzicht van informatie-evenementen op AIDA. Ervaar de geweldige mogelijkheden aan boord zelf!

AIDA is uw winkelparadijs op volle zee.

Als u op vakantie overweegt te winkelen, kunt u denken aan kleurrijke markten, verleidelijke taxfreeshops en exclusieve souvenirs uit het buitenland. Maar ook aan boord wacht een echt winkelparadijs op u!
Het AIDA-winkelcentrum heeft een scala aan hoogwaardige modemerken, een juwelier met prachtige stukken en parfums en verzorgingsartikelen treft u in de parfumerie. In de fotogalerij vindt u professionele opnamen van uw beste momenten aan boord. Misschien vindt u het perfecte geschenk of een leuk souvenir van uw vakantie in de kunstgalerij.

Welkom in de gastronomische wereld van AIDA

Het leuke aan verleiding is eraan toe te geven. U heeft volop gelegenheid aan boord van AIDA. In de restaurants en bars vindt u een onvergelijkbare verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes. Kijk uit naar een feest voor de zintuigen!

Voor een ontdekkingsreis door de beste keukens ter wereld, verwelkomt AIDA u in de buffetrestaurants. Een vakantie is bijna te kort om alle lekkernijen van de fantastisch versierde themastands te proeven.

De exclusieve à-la-carterestaurants maken van de bekoring uw plezier. De topchefs en hun professionele crew toveren de beste creaties van marktverse ingrediënten voor u.

Een bijzonder hoogtepunt (beschikbaar op enkele van AIDA schepen) is de brouwerij aan boord. Geniet van een vers getapt, zelf-gebrouwen bier en hartige specialiteiten.

AIDA Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!