(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Cruises vanuit Nederland

Vertrekt u vanuit Nederland met een cruiseschip? Dan heeft u vele voordelen. U hoeft geen vlucht te boeken! Vanuit Rotterdam en Amsterdam gaan verschillende schepen naar de mooiste plekken in Noord Europa!

Cruises vanuit Nederland vertrekken naar;

  • Oostzee,
  • Noorse Fjorden,
  • Noordkaap,
  • Groenland & IJsland.

Ontdek snel welke cruises er vertrekken vanuit Nederland!

Noord-Europa-Noorwegen-Bergen-Huisjes-aan-het-water-slider

Natuurlijk Noorwegen

Een populaire bestemming met vertrek vanuit Nederland is Noorwegen. Dit land heeft zoveel moois te bieden. Zoals het Geirangerfjord. Of wat dacht u van het Eidfjord of Hardangerfjord. Vanaf het dek kunt u deze prachtige natuur bekijken! Vaak zijn er bij deze bijzondere routes een gids aan boord die u meer kan vertellen over de omgeving.

Ook de Noordkaap is een hele populaire bestemming. Dit is het meest noordelijkste puntje van het Europese continent. Tijdens een cruise in Noord- Europa kunt u genieten van mooie natuur en mooie gletsjers.

De meeste Noord-Europa cruises varen tussen mei en september in dit vaargebied. Dit is ook de beste tijd om hier te varen. Wanneer u de middernachtzon wilt aanschouwen kunt u het beste vertrekken tussen mei en juli.

noorwegen-geiranger-slider

 

Populaire havens zijn

  • Stockholm, Zweden

Geniet van het wonderschone Stockholm. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Vasamuseum of Stockholms slot. Wat u zeker niet mag missen is een wandeling door het ‘Skansen’ Dit is het oudste openluchtmuseum.

  • Oslo, Noorwegen

Oslo is de stad die gevuld is met interessante en innovatieve architectuur. Er is zoveel maritieme geschiedenis in deze stad te vinden, wat dacht u ervan om een Vikingschip te bezoeken? Wat ook erg bekend is in Oslo is het ‘Vigelandpark’. Dit park staat vol met beelden wat u niet mag missen.

“Vertrekken vanuit Amsterdam en Rotterdam”

Oostzee

De Oostzee heeft zoveel moois te bieden. Steden zoals Helsinki, Tallinn, Stockholm en Århus worden aangedaan. Om als hoogtepunt aan te komen in St. Petersburg. In St. Petersburg zijn er legio aan bezienswaardigheden. Zoals de Hermitage, het Peterhof, het Winterpaleis, de Kerk van de Verlosser & Izaäk kathedraal. De meeste schepen liggen 2 dagen in St. Petersburg zodat u optimaal kunt genieten. Wat handig is om te weten, u heeft wel een visum nodig in deze stad. Wanneer u een excursie boekt vanaf het schip, is hier een visum bij inbegrepen.

Noord-Europa-Rusland-St-Petersburg-Zomerpaleis-Tuin-Vijver-Uitzicht    Noord-Europa-St-Petersburg-Rusland-Kerk-vd-Verlosser-Peter-de-Groot

Groenland en IJsland

Groenland en IJsland worden steeds populairder. Een cruise naar Groenland en IJsland is zeer verrassend. Van prachtige groene natuur, tot vulkanisch landschap.

IJsland, beter bekend als het meest vulkanische eiland heeft u veel te bieden. Wanneer u de “Golden Circle Tour’ heeft gedaan, heeft u de pareltjes van IJsland gezien. Een dagje in de Blue Lagoon mag natuurlijk niet ontbreken.

Hier vind u een geometrisch bad die gecreëerd is door de natuur. Met geothermisch zeewater dat uit de aarde komt.

In Groenland staan de prachtige ijs-gletsjers centraal. Maar ook zijn hier mooie fjorden. En niet te vergeten, wilde dieren spotten! In het Zuiden van Groenland varen de schepen vaak door het Prince Christian Sound. Het lange Fjord heeft prachtige bergen en ijsschotsen!

Wilt u meer informatie? Bel dan met onze Cruise-Experts op 088 501 8 511 of mail naar [email protected]

 noord-europa-ijsland-strokkur-geyser-vulkaan-hitte-bronnen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!