Voer de leeftijden van de kinderen in:

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is de innovator op het gebied van cruisereizen met een geschiedenis van ruim 50 jaar waarin de grenzen van traditionele cruisen zijn overschreden, met name met de introductie van Freestyle Cruising die de industrie revolutionair hebben gemaakt door gasten de vrijheid en flexibiliteit te bieden om hun ideale cruisevakantie te ontwerpen. Cruisen op Norwegian Cruise Line betekent geen vaste dinertijden, ontspannen kleding, verschillende diner gelegenheden, ontspannen uitstapjes, theater en meerdere lounges, bars en andere entertainment- en activiteitenopties.
Tegenwoordig nodigt Norwegian Cruise Line u uit om u vrij te voelen om de wereld te verkennen op een van de 17 speciaal gebouwde Freestyle Cruising-schepen, waardoor gasten de mogelijkheid hebben om te genieten van een ontspannen cruise-vakantie in resortstijl op enkele van de nieuwste en meest moderne schepen op zee.

Norwegian biedt unieke en opwindende routes in alle delen van de wereld, waaronder het Caribisch gebied, de Bahama’s, Bermuda, de Mexicaanse Riviera, Europa, Zuid-Amerika, Canada en New England, het Panamakanaal, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland . Daarnaast is de Pride of America van Norwegian Cruise Line het enige schip dat het hele jaar door vanuit Honolulu vertrekt op zevendaagse volledig Hawaiiaanse cruises.

Norwegian Cruise Line biedt de ruimste keuze aan accommodaties op zee, grote suites en de meest onderling verbonden suites en passagiershutten voor gezinnen van elke grootte, zodat u uw gezelschap bij elkaar kunt houden.

Zoals alles op een cruise met Norwegian Cruise Line, zou uw kamer helemaal over u moeten gaan. Vertel uw cabin stuard wat u lekker vindt en ze zorgen ervoor dat uw mini-bar vol zit met uw favorieten. Tevens heeft de rederij ook een splinternieuw, verbeterd roomservicemenu met meer opties dan u had durven dromen, dus ontbijt op bed – of zelfs diner op je balkon – is beter dan ooit.

Elk bed, in elke passagiershut, op elk schip heeft opgewaardeerd linnengoed, kussens en goede matrassen om u het zachtste, meest comfortabele bed te bieden waar u ooit op hebt geslapen. Maar maakt u zich geen zorgen, de frisse geur van Lavazza-koffiebonen helpt u uit dat comfortabele bed te komen wanneer u klaar bent om de dag te beginnen.

Bij Norwegian Cruise Line heeft u de mogelijkheid om veel faciliteiten aan boord te ondernemen, zonder hier lang voor te wachten. Voel u vrij om naar de sportschool te gaan, eet een uitgebreid ontbijt, live entertainment bekijken of een duik nemen.

Norwegian Cruise Line Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!