Voer de leeftijden van de kinderen in:

P&O Cruises

P&O Cruises

Stel u voor dat u elke ochtend wakker wordt met een nieuw uitzicht. Geniet van service die anders is dan alles op het land. In één vakantie meer mooie en bruisende plekken bezoeken dan de meeste mensen in jaren hebben gezien. Dineren in exclusieve restaurants. Doe wat u maar wilt, wanneer u wilt. Aan boord van de prachtige superliners van de P&O maakt u de keuzes. Dit is tenslotte uw vakantie, u kunt genieten van een spontane moderne vakantie. Of u kunt cruisen en alle tradities ervaren. De kwaliteit van de service en aandacht voor detail laten u een wereld ervaren die zowel zorgeloos is als afgestemd op uw behoeften en ambities. P&O trakteert u graag op een voorproefje van het goede leven, of liever gezegd het geweldige leven! Ga met P&O mee voor een fantastische mix van ontdekking, ontspanning en geweldige service.

Moderne hutten en suites vormen een aanvulling op de moderne uitstraling van Arcadia en Oceana. Met alles wat u nodig heeft, zal uw kamer dienen als een gastvrije oase. Moderne kunstwerken sieren de muren. Een sprankelende privébadkamer wordt spik en span gehouden en gevuld met zachte handdoeken met dank aan uw hutsteward. En veel hutten hebben een eigen balkon, zodat u in de privacy van uw eigen ruimte kunt genieten van een continentaal ontbijt of een intiem slaapmutsje. Beter nog, het landschap verandert voortdurend!

Het personeel aan boord van de schepen staat bekend om hun attente en discrete service. Britse officieren en een al lang dienende bemanning zorgen voor een vriendelijke en vertrouwde omgeving. En van cabinestewards tot receptiepersoneel en bedienend personeel, het personeel van P&O Cruises is altijd bereid om net dat stapje extra te doen. Aandacht voor detail en efficiëntie zijn van het grootste belang bij P&O Cruises en u zult zien dat het personeel is opgeleid om de allerbeste servicenormen te bieden. Zowel het schip als het walpersoneel houdt zich aan de ‘CRUISE’ ethiek van dienstverlening. Deze gedragscode benadrukt hoe belangrijk het is dat het personeel van P&O Cruises vriendelijk en gastvrij is en bereid is om net dat stapje verder te gaan. P&O Cruises beseft tenslotte dat het de kleine details kunnen zijn die een groot verschil maken voor uw vakantie-ervaring.

Dineren op de Arcadia en Oceana is heerlijk flexibel. Stijlvolle restaurants, bistro’s en café’s, 24 uur per dag dineren en al fresco-locaties geven uw dagen afwisseling. Formeel of heerlijk ongedwongen en spontaan, de stijl van dineren is aan u. Bij het zwembad, in buffetvorm of in de grote eetzalen kunnen ontbijt en lunch zo direct, ontspannen of extravagant zijn als u wilt.

‘S Avonds biedt P&O Cruises Dining Choice een keuze uit verschillende eetstijlen. En de prikkelende keuken zal uw smaakpapillen doen tintelen. Kies voor Club Dining in de stijlvolle hoofdrestaurants, Kies voor Freedom Dining om te dineren wanneer en met wie u maar wilt en proef Select Dining-locaties voor een verandering van sfeer of zelfs gezelschap.

Als u uw gezondheid en welzijn waardeert, zult u blij zijn te horen dat P&O Cruises dat ook doet! Met een gymzaal met uitzicht op de oceaan, fitnesslessen en een luxe spa en salon op beide superliners, is het gemakkelijk om de vorm van het schip tijdens uw vakantie te behouden. Ontspannende behandelingen helpen u te ontspannen. Sprankelende zwembaden en jacuzzi’s kalmeren de zintuigen en dankzij frisse salades, pasta’s en visgerechten staat er altijd een gezonde optie op het menu.

Er is altijd wel iets te vieren als u met P&O Cruises reist. Of het nu een verjaardag is, u die ene speciale persoon wil laten weten hoeveel u om hem of haar geeft of om een ​​extra speciaal tintje aan een geweldige vakantie te geven, bij de gelegenheidspakketten en cadeaupakketten treft u alles wat u nodig heeft. Met luxe artikelen zoals met de hand afgewerkte chocolaatjes, spabehandelingen en champagne, kan P&O Cruises u het perfecte pakket bieden.

Vier uw huwelijksreis of jubileum in pure stijl met de gratis huwelijksreis- en huwelijks/verjaardags-collecties waarbij van alles is inbegrepen zoals verse bloemen en champagne in uw hut en een formele portretfoto, er is geen betere manier om uw speciale dag te herinneren. U kunt zelfs die vonk weer aanwakkeren en uw geloften aan boord hernieuwen.

P&O Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!