Voer de leeftijden van de kinderen in:

Princess Cruises

Princess Cruises

Vanaf het bescheiden begin in 1965 met een enkel schip dat naar Mexico voer, is Princess uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande cruisemaatschappijen ter wereld. Tegenwoordig vervoert de vloot elk jaar meer dan een miljoen passagiers naar meer wereldwijde bestemmingen dan welke andere grote lijn dan ook.
Beschouwd als een van de meest erkende cruisemaatschappijen ter wereld, werd Princess Cruises naar het sterrendom gekatapulteerd in 1977 toen Pacific Princess een hoofdrol kreeg in een nieuwe televisieshow genaamd “The Love Boat”. De wekelijkse serie, die miljoenen kijkers kennis liet maken met het nog steeds nieuwe concept van een vakantie op zee, was meteen een hit en zowel de bedrijfsnaam als het seawitch-logo zijn sindsdien synoniem gebleven voor cruisen.

Naast een breed scala aan keuzes, zijn de schepen van de Princess-vloot specifiek ontworpen om de ultieme betaalbare luxe te bieden, met de nadruk op “grote scheepskeuze met een klein scheepsgevoel”. Ongeacht de grootte van het schip zijn de openbare ruimtes ontworpen om intiem aan te voelen en zijn de ruimtes ingericht in een eigentijdse stijl, waardoor passagiers zich kunnen vermaken in een informele, ontspannen sfeer aan boord die de levensstijl van vandaag weerspiegelt.

Het bedrijf is ook lange tijd de leider geweest in het bouwen van schepen die speciaal zijn ontworpen om plaats te bieden aan een groot aantal van de meest gewilde luxe aan boord: het privébalkon. In het midden van de jaren tachtig was Princess een pionier in het concept van de betaalbare veranda, ooit een exclusief kenmerk dat alleen in de duurste suites werd gebruikt.

Het fysieke ontwerp en de inrichting van de schepen, in combinatie met de uitstekende service van Princess, creëren een sfeer aan boord van ontspannen luxe waarin passagiers kunnen genieten van hun perfecte vakantie-ervaring.

Voortbouwend op eerdere successen, ontwikkelt Princess zich voortdurend om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vakantieganger. Halverwege de jaren negentig was het bedrijf een pionier op het gebied van het concept om passagiers de controle te geven over hun eigen cruise-ervaring met de introductie van zijn Sun-klasse schepen. Deze revolutionaire schepen gaven passagiers de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan flexibele faciliteiten, voorzieningen en diensten aan boord om een ​​persoonlijke vakantie-ervaring te creëren.

Tegenwoordig is de nadruk die de rederij legt op keuze duidelijk zichtbaar in de hele vloot, waarbij elk schip haar eigen unieke versie biedt van een groot aantal eetgelegenheden en locaties; flexibele en gevarieerde amusementselecties; gerenommeerde klantenservice; en een volledige aanvulling van activiteiten aan boord, waaronder een verscheidenheid aan ScholarShip @ Sea-verrijkingslessen met computertraining, culinaire kunsten, financiën en fotografie. Sommige schepen hebben zelfs een gigantisch ‘Movies Under the Stars’-ledscherm in Times Square-stijl waarop films en concerten bij het zwembad te zien zijn.

Zoals het de cruisemaatschappij betaamt die in “The Love Boat” speelde, blijft Princess de nadruk leggen op romantiek met een verscheidenheid aan speciale functies aan boord die zijn ontworpen om koppels te helpen hun liefde te vieren. Princess was de eerste grote Noord-Amerikaanse cruisemaatschappij waarop passagiers op zee kunnen worden getrouwd door de kapitein van het schip. Bovendien organiseert de rederij regelmatig ceremonies voor het vernieuwen van geloften, jubilea en zelfs dramatische huwelijksaanzoeken met het unieke “Engagement Under the Stars” -programma voor passagiers die de vraag willen stellen over de 300 vierkante meter grote LED Movies Under the Stars van het schip scherm. Speciale roomservicepakketten helpen passagiers om te genieten van de tijd samen met alle ingrediënten voor een romantische avond.

De filosofie van Princess komt ook tot uiting in het vaarschema. Princess biedt reizen naar vele wereldwijde cruisebestemmingen en heeft bijna 100 routes variërend van zeven tot meer dan 100 dagen. De rederij vaart naar alle zeven continenten en doet ongeveer 280 havens over de hele wereld aan. Princess-passagiers kunnen hun cruise-ervaring verbeteren via het Adventures Ashore®-programma met meer dan 2000 excursies in de haven wereldwijd, en het groeiende aanbod aan cruisetours van het bedrijf stelt passagiers in staat om hun cruise te combineren met een volledige landtour. Bestemmingen zijn onder meer de Caraïben, Alaska, Panamakanaal, Europa, Mexicaanse Rivièra, Zuid-Amerika, Australië / Nieuw-Zeeland, Stille Zuidzee, Hawaii, Tahiti / Frans-Polynesië, Azië, India, Afrika, Canada / Nieuw-Engeland, Antarctica en wereldcruises.

Princess heeft het voortouw genomen in de Golf van Alaska en is sterk aanwezig in Alaska. Via haar in Seattle gevestigde Princess Tours-divisie exploiteert het bedrijf een breed scala aan spectaculaire land- en zee-ervaringen in het majestueuze “Land van de middernachtzon”. Princess cruises exploiteert met meerdere cruiseschepen, vijf wildernislodges aan de rivier, luxe Princess Rail-treinwagons met koepels en een vloot van luxe touringcars; waardoor cruisepassagiers naadloos verbinding kunnen maken met een landside-tour en verschillende, unieke facetten van de wildernis van Alaska in één reis kunnen ervaren.

Princess Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!