(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Cruise naar het unieke Zuid Amerika

Zuid-Amerika biedt voor iedereen een cruise. Verken de Inca-ruïnes van Machu Picchu in Peru tijdens een cruise, dans in de straten van Rio de Janeiro en staar neer vanaf Christus de Verlosser en ontmoet pinguïns en lama’s in Chili. Of ga naar de Galapagos-eilanden om enkele van de meest intrigerende natuur en dieren in het wild op aarde te zien, zoals reuzenschildpadden en zwemmende leguanen, of ga naar de Amazone tijdens een onverschrokken riviercruise.

Zuid-Amerika is een bestemming als geen ander en een cruise door dit deel van de wereld zal u zeker de vakantie van uw leven bezorgen. Met een mix van verschillende landen in één, is het een echt uniek deel van de wereld. Van kleurrijke Latijnse steden tot tropische oerwouden en van met ijs ommuurde fjorden tot rustige Inca-ruïnes, Zuid-Amerika heeft het allemaal.

Cruises rond dit uitgestrekte continent laten u toe om één van de meest dramatische kustlijnen ter wereld te ontdekken en te genieten van een scala aan fascinerende uitzichten.

Sterker nog, met zulke diverse locaties is er voor elk wat wils in Zuid-Amerika en reizen hier zullen elk type cruiser aanspreken. Dus of u nu avontuurlijk bent, de relaxers of de ontdekkingsreizigers, de cruise van uw leven staat klaar om van te genieten.

Tevens heeft u de mogelijkheid om vanuit Zuid Amerika naar Antarctica te varen. Schepen vertrekken vanuit Buenos Aires of Ushuaia. Een cruise naar Antarctica is bijna met geen woord te beschrijven. Genieten dat zult u sowieso!

Wanneer op cruise naar Zuid-Amerika?
De beste tijd van het jaar is van november tot begin mei, aangezien dit de zomermaanden zijn. Als u de dieren in het wild van dichtbij wilt leren kennen, is het aan te raden dat je dit het beste kunt zien in december en januari.

Wat te doen tijdens een cruise in Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is een plaats van extremen en om elke hoek is een nieuwe verrassing. Bezoek de bruisende straatcarnavals in Rio de Janeiro of de prachtige stranden van Uruguay. Leer tango in Buenos Aires of maak een tour door de weelderige regenwouden in Panama. Voor het meest gewenste om te doen, maak een reis naar Machu Picchu om één van de meest afgebeelde attracties ter wereld te zien of voor degenen die echt in de natuur willen duiken, bezoek de Galapagos-eilanden.

Als alternatief, als u dit geweldige land wilt combineren met de ijskoude zuidpool diepten, bekijk dan eens onze geweldige aanbiedingen voor once in a lifetime Antarctica Cruises.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!