Voer de leeftijden van de kinderen in:

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Sinds haar oprichting in 1989 heeft Celebrity haar oorspronkelijke toewijding om de allerbeste aspecten van klassiek, elegant cruisen en updaten om de huidige levensstijl te weerspiegelen, trouw gehouden. In 1997 fuseerde Celebrity met Royal Caribbean International tot Royal Caribbean Cruises Ltd.

Wat Celebrity onderscheidt van andere vakantiekeuzes vandaag, is de gepassioneerde toewijding van de cruisemaatschappij om gasten een cruise-ervaring te bieden die de verwachtingen overtreft. Dit buitengewone prestatieniveau is de definitie van Celebrity Cruises geworden en heeft de wereldwijde standaard gezet voor de uitdrukking van wat eerst cruisen beroemd maakte: hoogstaand, superieur design, ruime accommodaties, grootse stijl, attente service en een buitengewone keuken.

De voortreffelijkheid van het bestaande cruiseproduct van Celebrity gaat verder met de schepen van de cruisemaatschappij Solstice-klasse, die een nog grotere technische prestatie en zinvolle innovatie belichamen, terwijl de kenmerkende stijl, verfijning en service-elementen behouden blijven die het kenmerk zijn geworden van een Celebrity-cruise.

Celebrity Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)