Voer de leeftijden van de kinderen in:

Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises

Als het om reizen gaat, hebben we allemaal onze individuele wensen en dromen. Hier blinkt de rederij uit op twee verschillende manieren: de vloot is ‘thuis’ op alle oceanen van de wereld en Hapag-Lloyd Cruises heeft een passend aanbod voor elke vakantiewens.

Dit is geen verrassing, aangezien ze de vakantie op zee hebben uitgevonden, en al meer dan een eeuw is de persoonlijke service de belangrijkste traditie. We helpen u de schoonheden van de wereld te ontdekken. Ze bieden al onze gasten een once-in-a-lifetime ervaring.

Alles ziet er anders uit als u het op een van de meest bevoorrechte manieren op aarde ziet. Alles is zo veel gedenkwaardiger als u ontspannen bent en klaar bent om het ten volle te waarderen. Deze gemoedstoestand is de perfecte manier om enkele van de meest onderscheidende bestemmingen die onze planeet te bieden heeft, te ervaren.

Zuid-Amerika
Zuid-Amerika is een continent met ongelooflijke contrasten. Kosmopolitische steden worden overschaduwd door met wolken bedekte bergen en grote plateaus; bewijzen van oude beschavingen vermengen zich met een levendige hedendaagse cultuur in een land dat zo bijzonder en zo vreemd is dat een bezoek nooit wordt vergeten.

Middellandse Zee
De warmte van het mediterrane klimaat wordt alleen geëvenaard door de legendarische gastvrijheid van de vriendelijke, beschaafde mensen. Niet verwonderlijk dat dit gevarieerde gebied al lang favoriet is bij de meest veeleisende cruisegasten – en wie zijn wij om met de traditie te breken?

Noord-Europa
Genegeerd door al te veel reizigers ten gunste van de resorts van Zuid-Europa, heeft Noord-Europa zoveel te bieden: enkele van ‘s werelds meest exclusieve en verfijnde hoofdsteden, ijzig mooie fjorden en kustlijnen en een glimp van de legendarische middernachtzon.

Alaska
Een vijfde van de grootte van de hele VS, Alaska, is de laatste grote wildernis, een rustig, ijskoud paradijs waar u zich ver verwijderd voelt van de dagelijkse realiteit.

New England en de ColonialCoast
New England, dat lang gevierd werd als het meest verengelste en historische gebied van Amerika, is ook beroemd om zijn prachtige herfsttaferelen, huizen met dakspanen, ruige kustlijnen en natuurlijk om walvissen te spotten.

Verre Oosten (Grand Asia Pacific)
De bezienswaardigheden, de geluiden, de geuren van die ongelooflijk oude, maar soms ongelooflijk moderne landen moeten worden ervaren om het te geloven. Een bezoek aan de Oriënt is een van de geweldige reiservaringen van het leven.

Caribbean en het Panamakanaal
Prachtige eilanden met hun eigenaardige suikerbroodbergen, een overvloed aan geurige kruidenbomen en prachtige witte stranden. Zwoele ontspannen dagen in de zon – en laat u dan misschien verrassen door het zo indrukwekkende Panamakanaal.

Hapag-Lloyd Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!