Voer de leeftijden van de kinderen in:

Silversea

Silversea

Silversea Cruises presenteert weelderige suites met uitzicht op de oceaan en de luxe vrijheid van een all-inclusive levensstijl. De kenmerkende Europese stijl wordt weerspiegeld in elk detail, van compromisloze service tot voortreffelijk gastronomisch dineren. Intieme ruimtes en goed bereisde, internationale gasten zorgen voor een gezellige sfeer aan boord. En in elke fascinerende bestemming biedt Silversea toegang tot exclusieve verkenningen en unieke verrijkende culturele verbindingen.

Hoewel de meeste cruiseschepen steeds groter en groter worden, is er iets uniek bevredigend aan de kleinere schepen van Silversea. De intimiteit. Het hechte kameraadschap. De opwinding van het verkennen van afgelegen bestemmingen, zelden geziene havens waar echt avontuur ligt. Daarom blijft Silversea Cruises tegen de trends ingaan met intieme schepen die niet alleen een rijkelijk overvloedige en zeer persoonlijke ervaring aan boord bieden, maar ook een zinvolle en levensverrijkende reiservaring voor hun gasten.

Silversea biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden aan boord, waaronder een grote eetzaal (The Restaurant), een binnen- / buitencafé (Terrace Cafe), een Poolside Grille (op Silver Shadow en Silver Whisper), Saletta (Silver Cloud en Silver Wind), Le Champagne (Silver Shadow en Silver Whisper), plus 24 uur per dag dineren in de suite.

+ Het restaurant
Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in een open opstelling. U kunt dineren wanneer, waar en met wie u maar wilt. Op bepaalde avonden zorgt een orkest voor dansmuziek. Het menu biedt klassieke en moderne Franse gerechten met internationale flair, aangevuld met La Collection du Monde, kenmerkende gerechten die exclusief voor Silversea zijn gemaakt in samenwerking met Relais & Chatéaux – Relais Gourmands. Op aangewezen culinaire cruises zullen internationaal erkende gastchefs, waaronder chef-koks van Relais & Chatéaux, aan boord zijn om hun culinaire kunsten te delen. Een CruiseLite-menu is ook verkrijgbaar bij The Restaurant.

+ Terrace Cafe
Dit binnen- en buitenrestaurant biedt een informele omgeving voor ontbijt of lunch. Op de meeste avonden tijdens uw cruise biedt het Terrace Cafe alternatieve diners met gerechten uit de hele wereld. Speciale avonden worden vermeld in de Silversea Chronicles, de dagelijkse nieuwsbrief van het schip. Vooraf reserveren is mogelijk aan boord van het schip.

+ Saletta en Le Champagne
Geniet van een onvergelijkbare nieuwe eetervaring. Saletta aan boord van Silver Cloud en Silver Wind en Le Champagne aan boord van Silver Shadow en Silver Whisper bevatten de gastronomische creaties van Joachim Koerper, chef-eigenaar van het Spaanse Relais & Chatéaux – Relais Gourmands, Michelin tweesterrenrestaurant Girasol. Gasten zullen dineren in een intieme sfeer terwijl ze genieten van de internationaal gerenommeerde selecties van chef-kok Koerper. Kenmerkend is de doordachte combinatie van geselecteerde wijnen bij elke creatie.
Onze hoofdsommelier zal u graag vele uitstekende jaargangen aanbevelen. Om van uw eetervaring een onvergetelijke en exclusieve culinaire ontdekkingstocht te maken, mogen aan boord van het schip alleen drankjes worden geselecteerd die te koop zijn.

De uitzonderlijke sfeer van Saletta en Le Champagne kan tegen een toeslag ook worden gereserveerd voor besloten diners. Privéarrangementen zijn inclusief welkomst-aperitief en hors d’oeuvres, plus een speciaal zes-gangenmenu met gepaarde wijnen. Vooraf reserveren is vereist omdat de ruimte beperkt is.

+ Grille aan het zwembad
Deze informele grille op Silver Shadow en Silver Whisper biedt diners bij het zwembad voor de lunch. Een scala aan Amerikaanse lunchfavorieten wordt naar wens bereid en geserveerd.

+ 24 uur per dag dineren in de suite
U kunt 24 uur per dag items bestellen via het in-suite servicemenu. Items van het restaurantmenu kunnen op uw verzoek ook in uw suite worden geserveerd tijdens de reguliere eet uren, natuurlijk per gang, als u dat wenst.

De ultieme definitie van gracieuze gastvrijheid.
De service van Silversea is gewoon een van de beste ter wereld. Het is een filosofie, een houding aangevuld met een kenmerkende Europese stijl en inherent aan alles wat ze doen. Het bereiken van perfectie wordt gedreven door verlangen om te behagen, om u te zien lachen. Het begint op het moment dat u aan boord stapt met een warm welkom en een fluit champagne, en volgt uw reis met een onuitgesproken anticipatie op uw behoeften. Varen op de intieme schepen van Silversea is als een bezoek aan het huis van een vriend, u wordt begroet met uw naam en uw persoonlijke voorkeuren worden altijd onthouden.

Op haast geen enkel ander schip zult u zulk zorgzaam personeel ervaren. Een verhouding tussen bemanning en passagier van 1 tot 1,34 zorgt voor een attente maar onopvallende service die door niets op volle zee wordt geëvenaard.

Silversea Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!