Voer de leeftijden van de kinderen in:

Ponant

Ponant

Ponant, een Franse cruisemaatschappij, welke is opgericht in 1988, maakt integraal deel uit van de grote scheepvaarttraditie van Frankrijk.

Elk van de vijf schepen heeft zijn eigen individuele persoonlijkheid en symboliseert de kunst van het varen “à la française” in lijn met de bedrijfsfilosofie.
De vloot van 5 schepen biedt keuze. Le Ponant: 32 passagiershutten, een verfijnd en efficiënt zeiljacht met drie masten. Le Levant: 45 passagiershutten, een strak volbloed privéjacht. Le Diamant: 113 passagiershutten, laat u meeslepen aan boord van dit expeditieschip. Twee ultramoderne schepen Le Boréal en L’Austral: 132 passagiershutten en suites met een reeks nieuwe routes.

Ponant biedt chique cruises zonder de drukte, ervaar het comfort van een privécruise aan boord van schepen van een intieme grootte: exclusief voor 64 tot 226 gasten. Het interieur is elegant en overzichtelijk, geniet van de leuke en ongedwongen elegantie aan boord zonder de formaliteiten. Ontdek uitzonderlijke locaties en kom genieten van landschappen die zo vaak ontoegankelijk zijn voor grote schepen. Het Franse register stelt Ponant in staat om bestemmingen te bezoeken die vaak niet door andere rederijen worden bezocht, waaronder Cuba en Libië.

Geniet van seminars aan boord met internationale experts die gepassioneerd zijn over hun onderwerpen en die een extra dimensie geven aan de bezienswaardigheden die u ziet. Voortreffelijk dineren met Franse en internationale gerechten, inclusief gratis wijnen voor lunch en diner. Bemanningsleden, allemaal bedreven in elegante discretie, zullen ervoor zorgen dat u geniet en dat uw cruise tot een unieke ervaring zal worden ervaren. Ponant biedt een alternatief voor veel andere traditionele cruisemaatschappijen, ontdek met Franse chic en elegantie. Veel extra’s zijn aan boord inbegrepen: maaltijden, mineraalwater, thee, koffie, wijnen geserveerd tijdens lunch en diner, avondentertainment en evenementen, bagageafhandeling van pier naar schip en vice versa

Cruisen is een geweldige manier om nieuwe bestemmingen te ontdekken, een unieke kans om toegang te krijgen tot sites die soms niet over land te bereiken zijn en de beste manier om in stijl te reizen.

Geniet in uw stemming van het comfort en de faciliteiten aan boord van de schepen van de rust en stilte in uw passagiershut en gewoonweg de magie van het op zee zijn.

De gemeenschappelijke ruimtes bieden de perfecte ambiance om desgewenst met andere passagiers om te gaan. De ruime schepen met een kleine capaciteit qua aantal hutten bieden echter ook een ideale setting voor een rustige vakantie.

Van het auditorium tot de schoonheidssalon, de bibliotheek tot de ligstoelen bij het zwembad, alles is aanwezig voor uw plezier en vermaak. Uw cruise zal niet lang genoeg duren om van allemaal te genieten!

Om weg te zeilen en uzelf volledig los te koppelen van het gewone leven; om een nieuwe horizon te bereiken met verschillende perspectieven, van haven naar haven te drijven, andere culturen te ontdekken en om de verandering van omgeving echt te ‘beleven’.

Van de Middellandse Zee tot Groenland, het Caribisch gebied tot Noord-Amerika, de Stille Oceaan tot Antarctica op eersteklas schepen, biedt luxe cruises, standaard of thematisch, ongewoon en intiem.

Van een driemaster tot een cruiseschip tot jachten met karakter, de Ponant vloot biedt alle comfort van eigen ontwerpfaciliteiten, gecombineerd met de intimiteit van een beperkt aantal hutten.

Zonneterras, zwembad, watersportfaciliteiten, wellness-ruimtes met fitnessruimte, spa, hammam en schoonheidssalon en niet te vergeten de gastronomische restaurants

Terwijl u van haven naar haven wordt meegevoerd, biedt de rustige ambiance van uw passagiershut of suite met uitzicht op de oceaan een ideaal toevluchtsoord.

Ponant Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!