Voer de leeftijden van de kinderen in:

Ponant

Ponant

Ponant, een Franse cruisemaatschappij, welke is opgericht in 1988, maakt integraal deel uit van de grote scheepvaarttraditie van Frankrijk.

Elk van de vijf schepen heeft zijn eigen individuele persoonlijkheid en symboliseert de kunst van het varen “à la française” in lijn met de bedrijfsfilosofie.
De vloot van 5 schepen biedt keuze. Le Ponant: 32 passagiershutten, een verfijnd en efficiënt zeiljacht met drie masten. Le Levant: 45 passagiershutten, een strak volbloed privéjacht. Le Diamant: 113 passagiershutten, laat u meeslepen aan boord van dit expeditieschip. Twee ultramoderne schepen Le Boréal en L’Austral: 132 passagiershutten en suites met een reeks nieuwe routes.

Ponant biedt chique cruises zonder de drukte, ervaar het comfort van een privécruise aan boord van schepen van een intieme grootte: exclusief voor 64 tot 226 gasten. Het interieur is elegant en overzichtelijk, geniet van de leuke en ongedwongen elegantie aan boord zonder de formaliteiten. Ontdek uitzonderlijke locaties en kom genieten van landschappen die zo vaak ontoegankelijk zijn voor grote schepen. Het Franse register stelt Ponant in staat om bestemmingen te bezoeken die vaak niet door andere rederijen worden bezocht, waaronder Cuba en Libië.

Geniet van seminars aan boord met internationale experts die gepassioneerd zijn over hun onderwerpen en die een extra dimensie geven aan de bezienswaardigheden die u ziet. Voortreffelijk dineren met Franse en internationale gerechten, inclusief gratis wijnen voor lunch en diner. Bemanningsleden, allemaal bedreven in elegante discretie, zullen ervoor zorgen dat u geniet en dat uw cruise tot een unieke ervaring zal worden ervaren. Ponant biedt een alternatief voor veel andere traditionele cruisemaatschappijen, ontdek met Franse chic en elegantie. Veel extra’s zijn aan boord inbegrepen: maaltijden, mineraalwater, thee, koffie, wijnen geserveerd tijdens lunch en diner, avondentertainment en evenementen, bagageafhandeling van pier naar schip en vice versa

Ponant Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)