Voer de leeftijden van de kinderen in:

Star Clippers

Star Clippers

Het zachte kabbelen van golven tegen een door de wind aangedreven romp. Een groep dolfijnen die in de boeggolf spelen. Het is de unieke combinatie van zeiltradities en ontspanning die de essentie is van Star Clippers. Want binnen de setting van een prachtig suggestief Tall Ship, is een wereld voor diegenen die op zoek zijn naar een authentiek zeilavontuur zonder in te boeten aan comfort.

De sierlijke schepen glijden langs de golven, net als de legendarische clippers van anderhalve eeuw geleden. En dit is net zo goed een avontuur in hoogontwikkelde ontspanning als in traditie. Want hoewel computers de bekwame handen van de bemanning in het hijsen van zeilen niet hebben vervangen, verwachten ze niet dat hun gasten ruige zeelieden worden. Ontspan en laat de bemanning het werk doen tenzij u er natuurlijk van geniet om te helpen en het echte zeelieden gevoel te ervaren.

Kom aan boord van Star Clipper, Star Flyer of Royal clipper, het grootste echt volledig opgetuigde zeilschip ter wereld. Terwijl duizenden vierkante meters zeil zich boven u

Star Clippers Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)