Voer de leeftijden van de kinderen in:

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises

De schepen van Regent Seven Seas Cruises bieden verkennings- en ontdekkingsreizen naar meer dan 300 havens op alle zeven continenten. De luxe schepen zijn ontworpen voor gasten met een zoektocht naar bijzonder bestemmingen en afgelegen havens. De sfeer aan boord is persoonlijk, individueel, meegaand – “luxe maar niet gespannen”. En alle schepen delen een bepaald onderscheid in accommodatie, service, restaurants en voorzieningen die hen naar het verheven uitkijkpunt van onze benijdenswaardige zes sterren verheffen.

Regent Seven Seas Cruises, met haar hoofdkantoor in Fort Lauderdale, is eigendom van Prestige Cruise Holdings, de marktleider in de Upper Premium- en Luxury-segmenten van de cruise-industrie met ongeveer 4.000 ligplaatsen tussen de merken Regent Seven Seas Cruises en Oceania Cruises.

Schoonheidssalon / kapper:
Schoonheidssalonservices en spa diensten, waaronder manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen en een verscheidenheid aan spabehandelingen zijn op alle schepen beschikbaar op afspraak. Eenmaal aan boord zal het toegewijde personeel van het schip er alles aan doen om aan uw schema te voldoen en de afspraak met u in te plannen.

Excursies aan wal:
Aan boord van elk schip wordt een programma van excursies aan wal aangeboden. Het gehele aanbod van gratis (en betaalde) excursies kunt u vooraf aan uw reis online inzien en reserveren. Regent Seven Seas Cruises behoudt zich het recht voor om een ​​excursie aan wal of landprogramma in te trekken als niet aan het vereiste minimum aantal passagiers wordt voldaan. Annulering door de rederij van een van deze programma’s vormt geen reden voor annulering van uw cruise. De tarieven voor het programma voor excursie aan wal zijn per gast en afhankelijk van de beschikbare ruimte. De uitvoering van deze excursies aan wal is onderhevig aan weersomstandigheden, wijzigingen in het vaarschema en lokale omstandigheden.

Medische diensten:
Elk schip heeft een erkende en geregistreerde arts en verpleegkundige voor professionele hulpdiensten. De medische centra van de schepen zijn ontworpen om medische zorg te verlenen voor bepaalde tijdelijke ziekten en ongevallen, en zijn niet bedoeld of in staat om een ​​lopende behandeling van reeds bestaande medische aandoeningen te bieden. Rolstoelen aan boord zijn alleen voor noodgevallen.

Bij Regent Seven Seas Cruises is het doel om een ​​ultraluxe cruise-ervaring te bieden die ook echt waarde vertegenwoordigt. In overeenstemming met deze filosofie bieden Regent Seven Seas-reizen veel verbeteringen, voordelen of speciale evenementen, gratis of tegen minimale kosten.

Regent Seven Seas Cruises wordt erkend als een van ‘s werelds beste luxe rederuh met functies zoals 6-sterren, all-suite, all-balkon schepen, Le Cordon Bleu-menu’s en superieure ruimte- en serviceverhoudingen. Maar nog overtuigender dan de kwaliteit van de schepen is de avontuurlijke geest van de rederij- de fantasierijke en unieke routes, bijzondere excursies aan wal en landtochten, en de andere innovatieve diensten die ze haar veeleisende gasten kunnen bieden. Regent’s Travel Concierge biedt gepersonaliseerde diensten en programma’s waarmee u in uw eigen tempo kunt reizen en die dingen kunt ontdekken die u het meest interesseren. U kunt de Taj Mahal bijvoorbeeld per privéjet bezoeken, op eco-avontuur gaan naar de Pantanal in Zuid-Amerika of zelfs Uw eigen tour door ons laten ontwerpen. Van unieke, vooraf te boeken avonturen aan wal tot exclusieve landprogramma’s voor en na de cruise, de wereld ligt letterlijk in de palm van uw hand wanneer u reist met Regent Seven Seas Cruises.

Er is een plek waar luxe comfortabel is, aar eenvoud elegant is en waar ultieme verwennerij een gevoel van welzijn creëert.

Waar Wi-Fi-hotspots en flatscreen-tv’s goed samengaan met Anichini-lakens en donzen dekbedden. En waar wonderbaarlijke nieuwsgierigheid naar de wereld even moeiteloos kan worden ondergebracht als een passie voor luxe.

Het is een plaats van ultra-luxe en wacht op uw plezier aan boord van de schepen van Regent Seven Seas. Elegante verfijnde ruimtes. Overvloedige kuuroorden. Stimulerende verrijking gedurende de dag. De hoogtepunten zijn zo eindeloos als de verwende momenten ertussenin.

Maar het is de dienst die u zich het meest herinnert. Zodra u dorst voelt, wordt er een glas ingeschonken. De som van duizend dingen, de aandacht voor duizend dingen, de aandacht voor duizend details. U achterlatend met een gevoel van voorrecht en uiterste tevredenheid.

Regent Seven Seas Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Riviercruises  Luxe Riviercruises  

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!