Voer de leeftijden van de kinderen in:

Phoenix Reisen

Phoenix Reisen

Met een vloot welke vaart over o.a. de Middellandse Zee, naar het land van de farao’s, naar Rusland of Zuidoost-Azië brengt u naar de mooiste eilanden en havens van de zeven zeeën. Meer dan 50 rivier- en kustschepen varen exclusief voor Phoenix Reisen over de mooiste waterwegen en langs de pittoreske kusten van Europa en de wereld, op de Rijn en Donau en op de Nijl, Amazone, Ganges, Mekong en Yangtze. Het goed gecoördineerde team brengt veel ervaring en competentie met zich mee om uw vakantie goed te plannen en tot in detail te organiseren. Elk jaar worden voor u nieuwe landen, bestemmingen en eilanden ontdekt, zodat zelfs ongebruikelijke vakantiedromen werkelijkheid kunnen worden. Zodat u echt kunt genieten van uw vakantie aan boord van de schepen staan kwaliteit en service voorop. De bijzonder goede organisatie en de uitstekende prijs-prestatieverhouding worden keer op keer geprezen door de talrijke terugkerende gasten. Beleef een boeiende en bewogen vakantie tijdens een van de reizen of aan boord van een van de schepen.

U hoeft uw koffer maar één keer in en uit te pakken om elke dag naar nieuwe, opwindende bestemmingen over de hele wereld te reizen. De vloot van Phoenix-schepen bestaat uit drijvende vakantieoases in verschillende uitvoeringen en categorieën. Bij Phoenix Reisen is er geen eentonigheid, elk schip heeft zijn eigen persoonlijke karakter en charme. De uitrusting en het comfort zijn op maat gemaakt voor de meest uiteenlopende vakantiebehoeften. Welk schip u ook kiest, aan boord van de cruiseschepen wordt u altijd omringd door een sfeer vol warmte, sympathie en kosmopolitisme. U steekt de zeeën van het ene land naar het andere over en toch voelt u zich thuis.
De wereld is vol wonderen die wachten om door u ontdekt te worden. U zult een vakantie van de extra klasse beleven op reisroutes die ongeëvenaard zijn.

Phoenix Reisen Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)