Voer de leeftijden van de kinderen in:

Oceania Cruises

Oceania Cruises

Oceania Cruises, opgericht in 2002 door veteranen uit de luxe cruise- industrie Frank Del Rio, Joe Waters en Bob Binder, is ‘s wereld grootste upper premium cruisemaatschappij. The Finest Cuisine®, bestemmingspecialist, midsize en luxe schepen zijn de pijlers die het vijfsterren product van Oceania Cruises definiëren en positioneren de rederij als de favoriete cruisemaatschappij voor reizigers die op zoek zijn naar een echt verfijnde en casual /elegante cruise-ervaring. Met een vloot van 6 middelgrote, luxueuze schepen biedt Oceania Cruises een ongeëvenaarde vakantie ervaring die bekend staat om haar gastronomische,culinaire programma, (specialiteitenrestaurants zijn inclusief) en een scala aan inspirerende vaarroutes, met een mix van reguliere en boetiek havens over de hele wereld. Ervaren wereldreizigers worden aangetrokken door de gevarieerde routes die meer dan 450 havens aandoen in Europa, Azië, Afrika, Australië, Nieuw- Zeeland, de Stille Zuidzee en Noord- en Zuid- Amerika. Meerdere overnachtingen bieden een verrijkende ervaring op de bestemming en stellen reizigers in staat zich onder te dompelen in gastronomie, cultuur en geschiedenis van de havens die bezocht worden. De elegante schepen Regatta, Insignia, Nautica en Sirena met 684 gasten en 400 bemanningsleden en de Marina en Riviera met 1.250 gasten en 800 bemanningsleden nodigen u uit om de wereld te verkennen in een ongeëvenaarde comfort en stijl.

Oceania Cruises spreekt veeleisende, verfijnde reizigers aan die op zoek zijn naar culinaire gerechten van wereldklasse, ongeëvenaarde persoonlijke service, een luxueze ambiance aan boord en verrijkende bestemmingservaringen.

De middelgrote schepen bieden geen klimmuren, ijsbanen, sprankelende disco’s of een groot winkelcentra. Passagiers van Oceania cruises dit ook niet missen. Maar ze zullen de ruime bibliotheek waarderen met haar decoratieve open haard, vleugelstoelen, banken met heerlijk zit comfort en uitzicht op de top van het schip. De bibliotheek heeft meer dan 2000 boeken en tijdschriften.

Gasten aan boord van de Oceania schepen zullen de rustige locatie van de ruime Card Room waarderen, een geweldige plek voor een Bridge-toernooi, een spelletje Pinochle, een puzzel of een bordspel. Naast de deur is het Oceania @ Sea, het internetcafé  dat 24 uur per dag geopend is. Er is ook een computerleerprogramma beschikbaar voor gasten. Groepslessen zijn beschikbaar over verschillende onderwerpen en programma’s en één-op-één instructies kunnen ook geregeld worden.

Het buitengedeelte wordt geflankeerd door een prachtig zwembad en twee hot tubs. Aan boord van de Oceania-schepen treft u een doorlopend Promenadedek, een plezierige eigenschap die vooral wandelaars en joggers in de vroege ochtend zou aanspreken. Er zijn geen zelfbedieningswasserettes aan boord van schepen uit Oceanië maar was- en stomerijdiensten zijn afhankelijk van de door u geboekte categorie, tegen betaling beschikbaar of in de prijs inbegrepen.

In de Lounge verschijnen de ‘headline’-entertainers. Naast het aanbieden van uitstekende orkestmuziek – het schip heeft een 12-koppig orkest – of komische presentaties, erkent Oceania dat haar gasten ook een mix van verrijkende gastdocenten waarderen. Auteurs, Broadway- en Hollywood-beroemdheden, politici en historici zijn regelmatig genodigden van The Lounge.

Horizons, de alternatieve entertainmentlocatie van het schip, leent zich voor jazzjamsessies en cabaretiers. Disco-dansen in de nacht is hier ook beschikbaar, en er is zelfs af en toe een karaoke-avond! Klassieke strijkkwartetten treden overal op het schip op, vooral in de vroege avond voor het diner. Maar entertainment is niet beperkt tot binnenshuis; Cruises in Oceanië bieden vaak een klassiek ‘concert onder de sterren’.

Het casino is klein maar rijkelijk ingericht. Ondanks zijn grootte slaagt het er nog steeds in om een ​​roulettewiel, blackjack-tafels, pokertafels en verschillende gokautomaten te bevatten. En het bevat ook een van de “hotspots” van het schip – Martini’s. Deze houten bar serveert martini’s zoals u ze lekker vindt.

Oceania Cruises biedt diverse activiteiten waaraan u tijdens uw reis kunt deelnemen als:
Wijn- en kaasproeverijen!
Zelfverbetering, sport en wellness- lessen
Computer leerprogramma’s
Danslessen
Culinaire demonstraties
Kunstveilingen
Trivia-wedstrijden

Cruisen met Oceanië kan het best worden omschreven als ‘klassiek cruisen’. De routes zijn gepland in een rustiger tempo. De havens zijn gericht op onder anderen Europese, Zuid-Amerikaanse, Caribische en trans-Atlantische reizen. De service aan boord weerspiegelt een kenmerkende charme uit de Oude Wereld, maar het zijn de schepen van Oceanië – elk vrijwel identiek qua service – die deze klassieke toon het meest weerspiegelen.

De Oceania Spa is het pareltje voor het lichaam met een fitnessruimte en de stylingsalon. De fitnessruimte biedt de gebruikelijke combinatie van weerstandsapparaten: machines en losse gewichten en een aerobic uitrusting met onder anderen loopbanden, step- en hometrainers. Sporten kunt u hier de gehele dag door met spectaculair uitzicht op zee. De Styling Salon zorgt voor perfect gestyled haar en op en top verzorgde nagels – en geeft u, net als de Fitness Room, stoelen op de eerste rij op de oceaan.

Tevens zijn er privébehandelkamers waar gasten kunnen kiezen uit meer dan een dozijn manieren om hun huid en spieren te behandelen. Er zijn natuurlijk stoom- en saunaruimtes en ook een eigen zonneweide. En gezichtsbehandelingen en bodywraps kunnen hun wonderen verrichten onder de vaardigheden van de Oceania Spa-professionals. De whirlpool is gevuld met met vitamines verrijkt zeewater. Pilates- en yogalessen zijn beschikbaar, evenals een-op-een fitnesstraining.

Oceania Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!