(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Cunard

Cunard

Al meer dan anderhalve eeuw definiëren de iconische schepen van Cunard verfijnde oceaanreizen. Van legendarische schepen uit het verleden tot haar huidige koninklijke hof – Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. Cunard heeft gasten in ongeëvenaarde stijl over de grote oceanen en naar de verre punten van de wereld vervoerd. De meest glamoureuze namen van gisteren en vandaag hebben champagnetoosts gemaakt in haar salons, hebben de hele nacht in haar grote balzalen gewalst, genoten van grootse feesten met de beste smaken in haar restaurants en urenlang ondergedompeld in fascinerende gesprekken op haar dekken.
Cunard nodigt u uit om uw plaats in te nemen in het rijke erfgoed van oceaanreizen en uw eigen klassieke avonturenverhaal te schrijven. Ga met Cunard mee op reis met de legendarische luxe oceaanstomer.

Fit blijven en er stralend uitzien zijn een essentieel onderdeel van een Cunard cruisevakantie. Maar wacht even – u hoeft zich niet volledig te laten meeslepen door een golf van enthousiasme in de frisse lucht! Het is fijn om te weten dat u hier aan dek zo veel of zo weinig kunt doen als u wilt! Dat is de stijl. U bepaalt het tempo, vandaag en morgen.

Van sjoelen tot tennis en joggen, u kunt rustig opwarmen of naar hartelust trainen. Aan dek is natuurlijk een ideale plek om te ontspannen met de nieuwste blockbuster-roman. Gaat er vanmiddag iemand golfen? Op zee zijn is geen handicap als het om lichaamsbeweging gaat. Met onze putting- en drivingranges voor buiten kunt u in de rit gaan zonder dat u modder op uw schoenen krijgt.

Wat uw stemming ook is, er is elk uur van elke dag iets om u mee bezig te houden. Ontspan terwijl de kinderen onze beproefde programma’s leren kennen – u weet dat het logisch is! Door op deze manier uw eigen ding te doen, krijgt u een vrijheid waar u aan zou kunnen wennen.

Waar begint de Cunard-ervaring? Met de beroemde White Star-service is het natuurlijk vanaf het moment dat u aan boord stapt, de constante prioriteit om u zich welkom te laten voelen. Instinctief aan uw verwachtingen te voldoen, is waar Cunard het beste in is. Britse officieren houden zich aan de hoogste normen.

Wanneer u aankomt bij uw inschepingsterminal, kunt u al starten met genieten. Loop langs de kade over het prachtige dek. Nadat u kennis heeft gemaakt met uw hut, kunt u een wandeling maken om uzelf vertrouwd te maken met een van ‘s werelds beroemdste schepen. Als de scheepshoorn heeft geklonken en de band begint te spelen is de avond gevallen. Terwijl de kustlijn wegvalt en u zich kleedt voor uw eerste diner op zee, kunt u ontspannen – uw Cunard-vakantie is net begonnen!

Begroet elke nieuwe ochtend vol vrijheid. Ga aan wal of verbreed u uw innerlijke horizon aan boord? Van wijn tot tuinieren er is altijd een levendig gesprek om elke verbeelding te prikkelen. U kunt heerlijk relaxen terwijl de kinderen worden vermaakt! De meest ontspannen sfeer is aan u om te genieten tijdens de perfecte dag.

Bij Cunard begrijpen ze instinctief de bijdrage van de beste restaurants aan de ultieme cruise-ervaring. In elke culinaire context zet de beroemde “White Star Service” de toon prachtig. Cunard heeft niet alleen zijn best gedaan om van elk restaurant een onvergetelijke locatie te maken, ze hebben ook enkele van ‘s werelds beste chef-koks en experts in dienst genomen.

Van grill tot café, Cunard laat niets aan het toeval over om een ​​sfeer te matchen met elke stemming. Uiteraard vindt u hier een verleidelijk aanbod aan informele settings om te genieten van een verleidelijk tussendoortje. Roomservice staat natuurlijk 24 uur per dag voor u klaar zonder extra kosten.

Zou u niet graag willen genieten van het allerbeste van Cunard zoals belichaamd door de gevierde ‘Grills Experience’ Naast de meest ruime en rijkelijk ingerichte suites waar dan ook op zee, betekent dit de intieme sfeer van de bekroonde Grilling Restaurants en exclusieve toegang tot de Queens Grillbars, plus uw eigen privébutlerservice en een lift in suites van hogere categorie.

Het meeste plezier dat u kunt hebben met alle dingen waar u nooit tijd voor hebt Overdag luidt een wereld van heerlijke verwennerijen in, van een heerlijke spabehandeling tot de beste winkels op zee. Iedereen weet dat een sleutelfactor in de rijkelijk verleidelijke belofte van een Cunard-cruise de mogelijkheid is om te genieten van al die geweldige dingen waar u thuis nooit tijd voor heeft. Trakteer uzelf of verbreed uw horizon. U kunt zelfs beide tegelijk proberen!

Wist je dat Cunard’s Maritime Quest en Heritage Trail fascinerende manieren zijn om onze grote zeevaarttraditie te ontdekken? Leg de smaak van de gouden tijd van reizen vast en zie enkele vrij beroemde passagiers uit het verleden. Het maakt allemaal deel uit van een divers programma van vermakelijke ontdekkingen, ontworpen om ervoor te zorgen dat u nooit een saai moment ervaart.

Vang een briljant gesprek, woon een levendige kunstveiling bij, win onze dagelijkse quiz en pak de bingo jackpot – alles op een perfecte dag. Van yoga en aerobics tot schildersessies en danslessen, u heeft keuze te over.

Cunard Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!