Voer de leeftijden van de kinderen in:

Crystal Cruises

Crystal Cruises

Bij Crystal Cruises zijn ze gemotiveerd door één doel: u de beste ervaring bieden. Aan boord van de hoog gewaardeerde zes sterren schepen zult u de kenmerken van Crystal ontdekken: buitengewone service, overvloedige ruimte, uitzonderlijke kwaliteit en ongelooflijke keuzes. Geniet aan boord van uitstekende maaltijden bij Umi Uma (by Nobu), Churrascaria, Silk en Prego. Vermaak u na het diner bij één van de shows en geniet van Award-Winning entertainment.
Ervaar Crystal in pure luxe en geniet van het all-inclusive concept.
Zo zijn uw (luxe)dranken en (specialiteiten)maaltijden bij de cruise prijs inbegrepen.
Uw hut aan boord van één van de schepen is van alle gemakken voorzien. De inleidende accommodatie-categorie is de Deluxe passagiershut met groot raam, hoewel de meeste gasten reizen in Deluxe passagiershutten met veranda, of èèn van de 3 Penthouse-categorieën met butlerservice.

Het bekroonde personeel voorziet u in al uw behoeften met oprechte gastvrijheid en discrete aandacht voor detail. Met een van de hoogste verhoudingen tussen personeel en gasten tijdens cruises, is er altijd iemand om u te helpen en voor de perfecte sfeer te zorgen.

Een uitzonderlijke standaard van all-inclusive voorzieningen en diensten verheft de comfortabele luxe aan boord van elk schip, van sterke drank en wijnen en alle fooien aan boord tot gratis wifi, fietsen leen, luchthaventransfers en meer.

Geniet van eersteklas entertainment en optredens van wereldklasse van over de hele wereld. Bekijk films uit de A-lijst in het theater of zoek uw plaats in de Galaxy Lounge om te genieten van weelderige Broadway-producties.

Suites en penthouses met butlerservices zijn ware heiligdommen op zee, net als prachtig ingerichte passagiershutten, waarvan de meeste met een eigen veranda. Met uiterst comfortabele bedden en weelderige voorzieningen zijn ze allemaal de perfecte plek om u thuis te voelen tijdens wereldwijde avonturen.

Crystal Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Riviercruises  Luxe Riviercruises  

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!