(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

CroisiEurope

CroisiEurope

CroisiEurope, ruim 40 jaar geleden opgericht, is een pionier op het gebied van riviercruises op de mooiste en beroemdste waterwegen ter wereld.
Het ontwikkelen van creatieve, unieke routes van 4 tot 19 dagen, die alle demografieën aanspreken, en het uitbreiden van onze diverse producten naar rivier-, kanaal- en oceaancruises, is wat ons de meest ervaren en grootste riviercruisemaatschappij van Europa maakt – met een vloot van 5 schepen. Buiten Europa, in Rusland, Afrika en Azië, helpen we onze klanten om blijvende herinneringen te creëren aan buitengewone reizen langs de mooiste rivieren van de wereld.

De reizen bieden u de mogelijkheid om het beste aan boord te ontdekken en te ervaren, all-inclusive waar voor uw geld bij riviercruises. De gediversifieerde vloot biedt plaats aan 16 tot 180 gasten, biedt die intieme countryclub-setting en stelt CroisiEurope in staat om in elke haven aan te meren en de gasten van alle gemakken te voorzien. De CroisiEurope-vloot wordt elk jaar zorgvuldig onderhouden en gedeeltelijk gerenoveerd en bestaat grotendeels uit recent gebouwde riviercruiseschepen, minder dan vijf jaar oud, allemaal met Veritas-certificering.

Om alle gasten een geweldige reis te bezorgen, bieden ze authentieke excursies in het hart van de bezochte landen.
Voor het eerst heeft u als gast ook de mogelijkheid om uw cruise te personaliseren door te kiezen tussen het “Classic” -pakket, gebaseerd op cultuur, architectuur en geschiedenis, of het geheel nieuwe “Discovery” -pakket gemaakt van originele tochten te voet , afgelegen locaties, proeverij van lokale producten, helikoptervluchten, fietstochten en een overvloed aan andere opwindende ervaringen!

Onbeperkt drankjes
Wi-Fi en Samsung Galaxy-tablet
Uitstekende Franse keuken
Onberispelijke service

CroisiEurope Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Riviercruises  Luxe Riviercruises  

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!