Voer de leeftijden van de kinderen in:

Azamara

Azamara

Azamara Club Cruises is een luxe cruise-ervaring voor veeleisende reizigers die op zoek zijn naar buitengewone bestemmingen en zich willen onderdompelen in voorzieningen en services die ongeëvenaard zijn op volle zee.
Het unieke aanbod van Azamara Club Cruises is niet te vergelijken: gratis 24-uurs roomservice is beschikbaar in elke passagiershut; kustexcursies zijn ontworpen om gasten deel te laten uitmaken van het weefsel van het leven in elke bestemming, in plaats van slechts een waarnemer te zijn; de verrijkingsprogramma’s bieden alles, van culinaire tot fotografische verkenningen; twee specialiteitenrestaurants bieden de beste keuken op zee; er kan elke avond live-entertainment worden genoten; en het geboden serviceniveau is ongeëvenaard.
Azamara Club Cruises bestaat uit drie intieme schepen, Azamara Journey, Azamara Pursuit en Azamara Quest. Door de relatief kleine omvang van de schepen ten opzichte van de grotere cruiseschepen, kunnen de drie schepen naar havens varen die anderen niet kunnen bereiken. De routes zijn hierdoor exclusiever en tevens ook erg interessant voor passagiers die het geselecteerde vaargebied al hebben bevaren met een groter schip.
U vraagt zich misschien af waar de naam Azamara vandaan komt. Azamara is een bedachte term afgeleid van de Romaanse talen. Dit omvat de meer voor de hand liggende links naar blauw (az) en de zee (mar). De naam werd ook geïnspireerd door een ster, Acamar.
In klassieke tijden was de ster Acamar de zuidelijkste heldere ster die te zien was op de breedtegraad van Griekenland. Azamara Club Cruises kan worden gezien als een ster op de blauwe zee.

Azamara Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)