Voer de leeftijden van de kinderen in:

A Rosa

A Rosa

De slanke, gestroomlijnde schepen van A-Rosa zijn niet alleen ontworpen om op elegante wijze enkele van ‘s werelds meest historische en legendarische rivieren te bevaren, maar ook om gasten een echt gevoel van luxe, comfort en een gevoel van thuis weg van huis te bieden. De cruises bieden een groot aantal excursies aan wal om kastelen, platteland, wijngaarden en musea te verkennen, evenals enkele van de meest opwindende, dynamische en diverse steden van het continent, van Boedapest tot de Provence en alles daartussenin. Routebeschrijvingen zijn speciaal gemaakt voor actieve reizigers die op zoek zijn naar culturele avonturen en een kans om dieper in passies als eten, wijn, kunst, muziek en geschiedenis te duiken.

Reis richting de zon langs de langste rivier van Europa van west naar oost – hoewel u nauwelijks een moment over hebt om naar de lucht te kijken, want uw blik zal worden getrokken naar de schilderachtige schoonheid van de Wachau-vallei en de Hongaarse poesta aan beide kanten van de boot. Ontdek de verbazingwekkende wijnbouw- en culturele regio’s van Neder-Oostenrijk en de historische schatten in de steden Wenen, Boedapest, Belgrado en Boekarest. Bewonder de schoonheid van Oostenrijk, Hongarije en Slowakije, van de hoge bergen tot de laagvlakten, en geniet van een glas wijn en geselecteerde culinaire traktaties. De betoverende kerstmarkten zijn gewoon te mooi om te missen. Proef de traditionele sfeer op de 700 jaar oude kerstmarkt in Wenen of geniet van een kopje glühwein op het stadsplein in Linz.

Trakteer uzelf op Franse savoir vivre – op tochten door de Provence en Camargue naar de Middellandse Zeekust. Op het mooiste platteland van Europa zult u geen genoeg kunnen krijgen van het schilderachtige landschap: wereldberoemde wijnbouwgebieden zoals de Côte d’Or, unieke landschappen zoals Bourgondië of de kustvergezichten van de Côte d’Azure. U zult niet alleen van het uitzicht houden: de culinaire traktaties aan boord vullen het visuele feest aan en zorgen voor optimale ontspanning.

De naam van de Rijn komt van het Duitse rinnen, “to flow”, wat een reis suggereert met prachtig vloeiende overgangen – voortreffelijke cultuur, keuken en natuur wisselen elkaar harmonieus af. De routes strekken zich noordwaarts uit naar Niimegen in Nederland of zuidwaarts naar Straatsburg in Frankrijk door romantische landschappen en spannende steden als Amsterdam en Basel voor mensen die graag nieuwe plekken verkennen. Geniet aan boord van heerlijke Duitse en Franse wijnen terwijl u door de lokale wijnregio’s vaart.

Het meest comfortabele uitkijkpunt om naar de Elzas, het Zwarte Woud of de préalpes suisse te kijken, is zonder twijfel de sauna met glazen wanden in de exclusieve SPA-ROSA. Het draait allemaal om welzijn voor lichaam en geest: een overvol programma van culturele activiteiten wordt gecombineerd met de meest luxueuze vorm van reizen – een ontspannende boottocht op de Rijn.

A Rosa Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Riviercruises  Luxe Riviercruises  

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!