(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Ontdek een Cruise naar Alaska

” Alaska, Een sprookje van gletsjers en walvissen”

Beter bekend als “the last frontier” (laatste grens), geeft u nergens wilde ervaringen zoals Alaska. Deze prachtige Noord-Amerikaanse cruisebestemming is elk moment een ervaring, van het verwonderen vanaf het schip naar gletsjers en walvissen tot een bezoek aan de fascinerende natuurreservaten en lokale culturele bezienswaardigheden zoals het Totem Heritage Centre in Ketchikan. Alaska is ook een topbestemming voor cruise- en landarrangementen met Rocky Mountaineer-treinreizen, een echt hoogtepunt, zodat u wilde dieren- en natuurschoonplekken kunt bewonderen.

Een Alaska-cruise is ideaal voor zowel avontuurzoekers als natuurliefhebbers. Van adembenemende landschappen tot ongelooflijke dieren in het wild, uitstapjes boordevol actie tot rustige wateren, er is voor ieder wat wils in de grootste staat van Amerika. Of u nu op zoek bent naar verborgen wonderen zoals de onverschrokken goudzoekers, of walvissen wilt spotten, iedereen verlaat het moderne Alaska met een overvloed aan verhalen en een horde herinneringen. Met eindeloze mogelijkheden om uw tijd door te brengen op dit unieke deel van de planeet, is het geen verrassing dat cruises naar Alaska zo populair zijn geworden.

Beste tijd voor een cruise in Alaska

U zult blij zijn te weten dat cruises naar Alaska het hele jaar door beschikbaar zijn, wat betekent dat u het reisschema en de tijd van het jaar kunt kiezen die het beste passen bij wat u wilt zien. Met veranderende seizoenen komen veranderende landschappen en dieren in het wild.

Het seizoen voor de Alaska cruises begint in mei en eindigt in september. De rest van het jaar kan het nat en koud zijn. Ook zijn de dagen korter, het is snel donker.

Wist u dat het op de langste dag van het jaar 22 uur licht is?

Naar deze bestemming is het raadzaam om laagjes kleding aan te doen en mee te nemen! Zo bent u goed voorbereid op verschillende weertypen.

Wat te doen tijdens een Alaska Cruise

Tijdens een Alaska cruise zijn de dingen die u kunt ervaren even gevarieerd als opwindend, met enkele van de hoogtepunten, waaronder:

Walvisobservatie
Het noorderlicht
11 nationale parken en natuurreservaten
Inheemse Amerikaanse cultuur en erfgoed
Hondensleeën over bevroren toendra
De Rocky Mountains beklimmen

Als u uw Alaska-cruise nog extra speciaal wilt maken, kijk dan of u tijdens u cruise de Inside Passage bezoekt. Dit is de meest populaire manier om de wonderen van dit deel van de wereld in u op te nemen, aangezien het diepere water het toegankelijker maakt voor grote cruiseschepen. Onderweg kunt u historische bestemmingen bezoeken, de hoofdstad van Alaska, Juneau, en zelfs Ketchikan, de zalmhoofdstad van de wereld.

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!