Voer de leeftijden van de kinderen in:

Sea You Soon bij de Holland America Line

Holland-America-Line-Rotterdam-Sea-You-Soon-1

DE DETAILS*

Signature Drankenpakket

Signature Drankenpakket heeft een dagelijkse limiet van 15 dranken, inclusief alle dranken met een prijs van US$ 11,00 of lager. Gasten dienen één voor één drankjes te bestellen en vanaf 18 of 21 jaar of ouder (afhankelijk van vaargebied) zijn alcoholische dranken verkrijgbaar. Pakket is exclusief aankopen gedaan in Signature Shops, Minibar en In-Room Dining, of dranken op Half Moon Cay.

Hut Upgrades

Stateroom-upgrades zijn beschikbaar in geselecteerde passagiershutcategorieën en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de hutten in de hogere categorie.

Let op: men dient gelijk de hogere categorie in te boeken. Beide categorieën hebben dezelfde prijs. Holland America Line zal niet de lagere categorie upgraden op een later moment. Indien de hogere categorie niet beschikbaar is, is de upgrade uitverkocht.

Rotterdam, Nieuw Statendam, Eurodam, Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam, Oosterdam en Zuiderdam

Hut upgrade op deze schepen betreft een upgrade van een Buitenhut naar een Balkonhut (afhankelijk van schip en categorie evt. met beperkt zicht).

Volendam en Zaandam

Hut upgrade op deze schepen betreft een upgrade van een Binnenhut naar een Buitenhut (afhankelijk van categorie evt. met beperkt zicht).

Eén avond specialiteitenrestaurant

Gasten krijgen één gratis diner voor één avond bij Pinnacle Grill of Tamarind. Reserverings- en eettijden worden aan boord toegewezen en op de dag van inscheping wordt een bevestigingskaart in uw passagiershut geplaatst. Eetgelegenheid is gebaseerd op het type schip.

Noordam, Westerdam, Oosterdam, Zuiderdam, Volendam en Zaandam à Pinnacle Grill

Rotterdam, Nieuw Statendam, Eurodam of Nieuw Amsterdam à Pinnacle Grill of Tamarind, dit wordt aan boord bepaald

10% korting op ALLE excursies

Excursie korting is van toepassing op alle beschikbare excursies aan wal op geselecteerde afvaarten. Excursies dienen via www.hollandamerica.com vóór 14 april 2021 aangekocht te worden om gebruik te maken van de korting. Als een excursie eenmaal aan boord wordt geannuleerd, wordt het betaalde bedrag terugbetaald. Eventuele boordtegoeden kunnen niet gebruikt worden om excursies voorafgaand aan de cruise aan te kopen.

Gratis of verlaagde tarieven voor kinderen/3e en 4e gast in dezelfde hut

Geselecteerde afvaarten kennen verlaagde tarieven of enkel havengelden voor de 3e en 4e persoon in de hut. In de prijslijsten in de bijlage vinden jullie de deelnemende afvaarten aan.

* Aanbod onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Op onze website worden de voordeligste tarieven getoond, dit kan zonder de Sea You Soon actie zijn.
Zoekopties (Klik om te verwijderen)