(function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src="https://www.clarity.ms/tag/"+i; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, "clarity", "script", "6hy58a6xj5");

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Malaga to Las Palmas

Itenerary Malaga - Gibraltar - Tanger - Casablanca - Safi

Holiday details

Cruising with Star Clippers

Nights

9

Departing

26 Okt 2022

9 nights Star Clipper accommodation

Sails

26 Okt 2022

 

Call for price

best value accomodation selected

This holiday is selling fast!
Enquire Now

Vakantie

Date
Port
Arrive
Depart
26th Okt 2022
Malaga
27th Okt 2022
Gibraltar
28th Okt 2022
Tanger
29th Okt 2022
Op zee
30th Okt 2022
Casablanca
31st Okt 2022
Safi
1st Nov 2022
Op zee
2nd Nov 2022
Lanzarote
3rd Nov 2022
Fuerteventura
4th Nov 2022
Gran Canaria

De Star Clipper is een echt clipperschip dat haar trotse erfgoed weerspiegeld in elke centimeter van haar gepolijste koper en glanzend heldere werk. Stap aan boord van dit unieke schip en ontdek een nieuw zeiltijdperk, waar de tradities van het verleden gelukkig samengaan met het comfort en de voorzieningen van nu. Star Clipper is in alle opzichten een modern cruiseschip, gemaakt voor passagiers die van luxe houden en die ook houden van de tradities en romantiek van het legendarische tijdperk van zeilschepen. De Star Clipper is 110 meter lang en vervoert slechts 170 gasten in verwend comfort.

Het leven aan boord is heerlijk ontspannen, net als reizen op een privéjacht. U voelt zich nooit opgesloten in de Star Clipper. Het schip biedt ruime accommodaties en uitgestrekte teakdekken met voldoende ruimte en niet één, maar twee zwembaden. U zult zelfs merken dat dit schip meer buitenruimte per passagier bieden dan de meeste conventionele cruiseschepen.

Het decor van Star Clipper doet denken aan het grootse zeiltijdperk. Antieke prenten en schilderijen van beroemde zeilschepen zijn een lust voor het oog, terwijl teak en glanzende mahonie rails rijkelijk herinneren aan het trotse nautische erfgoed van Star Clippers.

Alle Star Clippers-schepen bieden open zitplaatsen in een elegant ingerichte eetkamer, de gezellige Tropical Bar en Piano Bar binnen en buiten, en een bibliotheek in Edwardiaanse stijl waar een Belle Epoque-open haard gloeit met een warmte die de vriendelijkheid en het enthousiasme van Star Clippers weerspiegelt ‘gastvrije officieren en bemanning.

Zonnedek

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Cabin

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!