Voer de leeftijden van de kinderen in:

TUI Cruises Mein Schiff

TUI Cruises Mein Schiff

TUI Cruises is opgericht in april 2008. Het cruisemerk staat voor een eigentijdse vakantie op zee en richt zich voornamelijk op de Duitstalige markt.

Het eerste schip van TUI Cruises, Mein Schiff, kwam in mei 2009 in de vaart. Aan boord biedt TUI Cruises de ervaren en kwaliteitsvolle gast een cruise naar hun smaak. Qua uitrusting en veelzijdigheid is de Mein Schiff als een vakantieoord aan het water, want vrijheid en vrijgevigheid staan centraal aan boord van het feelgood-schip.

TUI dicht de kloof tussen traditionele cruises en clubschepen en is het gericht op alle gasten die zich niet volledig aangesproken voelden door het voormaligeDuitstalige aanbod. Een bemanning van meer dan 780 leden uit 50 landen zorgt ervoor dat het de gasten te allen tijde aan niets ontbreekt. Of het nu in de restaurants, in de bars, in de spa of in de cabines is: service is erg belangrijk op de Mein Schiff. De stewards begeleiden de gasten in de restaurants op verzoek naar de tafel. De avondcabineservice, de begeleiding van de excursies aan wal met Duitstalige gidsen, personal trainers in de fitnessruimte en vele andere details zorgen ervoor dat de gasten zich op alle dekken persoonlijk verzorgd voelen.

TUI Cruises Mein Schiff Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)