Voer de leeftijden van de kinderen in:

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

Kom aan boord van een SeaDream-jacht en ontdek hoe anders het is dan cruisen op grote schepen. Met slechts 55 bevoorrechte stellen is het intiem; het tempo is zo ontspannen of actief zoals u wilt, de service is ongelooflijk persoonlijk en de hele SeaDream-ervaring is anders dan alle andere.

SeaDream is een van de grootste megajachten ter wereld en de voorzieningen zijn ongeëvenaard. Laat u verwennen in de volledig uitgeruste Aziatische spa, speel een spelletje backgammon of surf op internet in de bibliotheek. Ga shoppen in de Sea Dream of sluit uzelf aan bij een paar vrienden voor een film in de Main Salon.

De bekroonde 5-sterrenservice van SeaDream is ongeëvenaard. Vanaf het moment dat u aan boord worden verwelkomd door de kapitein, voelt het alsof u wordt verwelkomd op uw eigen luxe privéjacht. Met slechts een maximum van 112 verwende gasten en een bekroonde bemanning van 95, biedt de verhouding tussen bemanning en gast elke gast de onvergelijkbare stijl van SeaDream en de oh zo belangrijke aandacht voor detail. De service aan boord van een van de twee megajachten van SeaDream is comfortabel transparant, zoals de manier waarop de barman uw naam kent en wat u zou willen drinken, of hoe de ober u weet te verrassen met uw favoriete toetje.

Als u eenmaal de onnavolgbare service van SeaDream heeft ervaren, zult u “Splendidly Spoiled” zijn en wilt u misschien nooit meer anders!

Dream Cuisine – Een avontuur voor de zintuigen.

Tot in de kleinste details voelt de ziel zich in de watten gelegd. Het is de aandacht van SeaDream voor de kleinste details die de keuken aan boord van SeaDream I en SeaDream II tot een gastronomische traktatie maken.

Bij het zeilen komt men in een speciale gemoedstoestand die ze graag “Casual Perfection” noemen. Van de Welcome Aboard-cocktails tot SeaDream’s Signature Champagne en Caviar Splash, de vakkundig ontworpen menu’s en verrassende traktaties zijn een melodie van smaken; ze moeten immers concurreren met de steeds veranderende opvattingen.

SeaDream Yacht Club Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!