Voer de leeftijden van de kinderen in:

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

Eigendom van Pacific Beachcomber SC, de leider in luxe resorts in Frans-Polynesië, exploiteert Paul Gauguin Cruises het luxe cruiseschip m / s Paul Gauguin, met ongeëvenaarde wonderen van Tahiti, Frans-Polynesië en het zuiden Grote Oceaan.

Het 5-sterren cruiseschip dat speciaal is gebouwd om de wateren van Tahiti, Frans Polynesië en de Stille Zuidzee te bevaren, heeft in 1998 haar eerste reis gemaakt. Aan boord kunnen er slechts 332 gasten en is daarmee een ongelooflijk intiem schip.

Aan boord van Paul Gauguin is er veel inclusief, u moet denken aan;
– fooien
– geselecteerde wijnen, bier, sterke dranken, flesjes water en thee/koffiespecialiteiten
– minibar met frisdranken, bier en flesjes water
– diverse sportactiviteiten (Kajakken, suppen)
Ook is het mogelijk om aan boord uw PADI te halen en de onderwaterwereld te ontdekken van deze bijzondere bestemmingen.

Geniet van een verfrissende duik in het zwembad aan boord of misschien ontspant u gewoon aan het zwembad in een ligstoel, met een goed boek en een drankje van de Pool Bar. Aan boord van The Gauguin kunt u ook profiteren van de SCUBA-lessen aan boord. De Gauguin is het enige luxe schip in Frans-Polynesië dat PADI-certificering aan boord biedt voor beginnende duikers, evenals opfriscursussen.

Op de Gauguin maakt de watersportmarina het gemakkelijk voor gasten om het meeste uit hun tijd op het water te halen.
U kunt kajakken en stand up pedleboarden (suppen) of andere watersportactiviteiten.

Tijdens elke maaltijd aan boord van The Gauguin, met elk heerlijk gerecht dat u proeft en elke keer dat het attente personeel uw glas vult begint u zich te realiseren dat dineren op volle zee met Paul Gauguin Cruises echt iets bijzonders is. Begin aan een vijssterren culinair avontuur, speciaal voor u ontworpen door enkele van ‘s werelds meest getalenteerde en bekroonde chef-koks, waaronder Jean-Pierre Vigato. Bovendien is elk van de eetgelegenheden aan boord inbegrepen in uw cruisetarief. Eet smakelijk!

Elke avond (behalve wanneer dit verboden is door havenreglementen), kunt u uw geluk beproeven in het onlangs uitgebreide Le Casino, met gokautomaten, blackjack en poker of ontspan met een drankje aan de Piano Bar en geniet van live entertainment.

Bekijk spectaculaire uitvoeringen, zoals een Polynesische show van de eilanden in de hoofdlounge door de geliefde groep entertainers, Les Gauguines. Een andere show zou een Polynesische groep kunnen zijn die een opwindende uitvoering van ote’a biedt (een complexe dans begeleid door trommels die de voorouderlijke legendes van de Polynesische mensen vertellen).

In de veelzijdige lounge La Pelette kunt u genieten van een snack in de ochtend of een afternoon tea, een huwelijksceremonie bijwonen, of genieten van een drankje.

Paul Gauguin Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!