Voer de leeftijden van de kinderen in:

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is de innovator op het gebied van cruisereizen met een geschiedenis van ruim 50 jaar waarin de grenzen van traditionele cruisen zijn overschreden, met name met de introductie van Freestyle Cruising die de industrie revolutionair hebben gemaakt door gasten de vrijheid en flexibiliteit te bieden om hun ideale cruisevakantie te ontwerpen. Cruisen op Norwegian Cruise Line betekent geen vaste dinertijden, ontspannen kleding, verschillende diner gelegenheden, ontspannen uitstapjes, theater en meerdere lounges, bars en andere entertainment- en activiteitenopties.
Tegenwoordig nodigt Norwegian Cruise Line u uit om u vrij te voelen om de wereld te verkennen op een van de 17 speciaal gebouwde Freestyle Cruising-schepen, waardoor gasten de mogelijkheid hebben om te genieten van een ontspannen cruise-vakantie in resortstijl op enkele van de nieuwste en meest moderne schepen op zee.

Norwegian biedt unieke en opwindende routes in alle delen van de wereld, waaronder het Caribisch gebied, de Bahama’s, Bermuda, de Mexicaanse Riviera, Europa, Zuid-Amerika, Canada en New England, het Panamakanaal, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland . Daarnaast is de Pride of America van Norwegian Cruise Line het enige schip dat het hele jaar door vanuit Honolulu vertrekt op zevendaagse volledig Hawaiiaanse cruises.

Norwegian Cruise Line Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)