Voer de leeftijden van de kinderen in:

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

Opgericht in de vroege jaren van 1970 als Louis Cruises, vandaag is Celestyal Cruises de meest vooraanstaande cruisemaatschappij voor de Griekse eilanden en Turkije. De rederij heeft een vloot van drie schepen in werking. Varend van en naar: Athene, Piraeu Chios, Kreta, Ios, Kos, Milos, Mykonos, Patmos, Rhodos, Samos, Santorini, Symi en Syros, en naar de Turkse havens Bodrum, Cesme, Istanbul en Kusadasi. Celestyal biedt cruises aan met inscheping voor drie-, vier- en zeven dagen. Het bijzondere van deze rederij is dat de schepen vaak meerdere bestemmingen per dag aan doen. U bent in de ochtend op bestemming één, komt terug aan boord om te genieten van een heerlijke, Griekse lunch terwijl het schip naar bestemming twee vaart. Zodra het schip heeft aangemeerd bent u vrij bestemming twee te ontdekken en kunt u mogelijk zelfs in deze bestemming dineren als u nog niet terug naar het schip wilt.
In 2011 werd Celestyal Cruises lid van de Cruise Lines International Association (CLIA), een wereldwijde alliantie voor cruise-industrie die een veilige en gezonde cruiseschipomgeving bevordert. Ze zijn tijdens de jaarlijkse Lloyds List Greek Shipping Awards in 2010 uitgeroepen tot “Passenger Line of the Year” en zijn tweemaal de ontvanger van de Condé Nast Travelers Choice Award. In 2005 ontving Costakis Loizou, Executive Chairman van Louis Group, de prestigieuze European Pioneer Award van de International Society of Hospitality Consultants voor het leveren van een uitstekende bijdrage aan de industrie door cruises naar een groter aantal toeristen te brengen.
Celestyal Cruises is trots op haar Griekse identiteit. De oostelijke Middellandse Zee is hun thuis en ze zijn de enige cruisemaatschappij die haar passagiers een authentieke Griekse cruise-ervaring biedt. De kleinere, gezellige schepen geven toegang tot een aantal havens die ontoegankelijk zijn voor grotere schepen, wat betekent dat ze de passagiers naar veel van de kleinere eilanden in de regio, de kleine juwelen van de Egeïsche Zee, kunnen brengen. Een Celestyal Cruise houdt zich bezig met alle vijf de zintuigen. Ze geven hun passagiers de unieke kans om legendarische archeologische vindplaatsen te bezoeken, om te genieten van muziek van authentieke Griekse muzikanten en zangers, om heerlijke, zelfgemaakte Griekse gerechten te proeven en om voortreffelijke Griekse wijnen en sterke dranken te proeven. We nodigen u uit om de geuren van Griekenland en Turkije in te ademen, naar het verleden te reizen, samen op het podium te komen voor traditionele Griekse dansen … om “Kalimera” met Celestyal Cruises te leven.

Wilt u de kleine idyllische eilanden bezoeken in Griekenland? Dan brengen de schepen van Celestyal u naar de juiste bestemming. U komt tijdens deze cruise meer te weten over de oude en traditionele cultuur. U bezoekt prachtige steden en u kunt de heerlijke lokale gerechten proeven.
Soms bezoekt u 2 bestemmingen op een dag, waardoor u het meeste van Griekenland kunt ontdekken! Maak kennis met de Griekse gastvrijheid aan boord van Celestyal.

Celestyal Cruises Vloot

Zoekopties (Klik om te verwijderen)

Sorteren op

Vertrekdatum   Prijs   Duur   Beste Deal   Populair  

Op zoek naar de beste cruises…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist!
U krijgt veel inspiratie voor uw volgende vakantie!
En natuurlijk bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!